In fata buchetelor cu hortensie, gandurile negre dispar

Exista o florarie online in Romania, in atelierele careia se fac aranjamente unice din cele mai frumoase, proaspete si parfumate flori, buchete care spun o poveste sau care pot face minuni in viata celor care le primesc si le daruiesc.

Aceste bijuterii pot fi comandate online, scutind persoanele care doresc sa daruiasca flori sa iasa din casa si sa interactioneze cu alte persoane.

Hortensia a fost regina terapiilor de eliberare a mintii de gandurile negre din cele mai vechi timpuri. Se spune ca imparatii lumii intrau plini de ingrijorare si incruntati in cabinetele lor inaintea razboaielor crunte, loc in care se organiza terapia eliberarii de gandurile negre cu ajutorul buchetelor de hortensii.

Timp de doua-trei ore ei priveau buchetele de hortensii si mintea li se golea de ganduri negre, umplandu-se de speranta si curaj.

Plecand de la acest ritual s-a trecut la tratarea cazurilor de depresie din inalta societate cu ajutorul hortensiilor. Gradinile caselor de sanatate erau pline de hortensii si s-au obtinut rezultate stralucite in urma terapiei cu hortensii.

Cele mai vandute buchete din florarii sunt aranjamente hortensie fiindca sunt placute la privit, au efecte magice asupra oamenilor si aduc un plus de culoare si de speranta in case si in suflete.O alta credinta arhaica spune ca hortensiile mov atrag banii, in timp ce hortensiile albe tin cauzele care determina bolile departe, functionand ca o veritabila bariera biologica in calea virusilor si a bacteriilor.

Mai tarziu, oamenii de stiinta au descoperit o subtanta care intra in compozitia acestei flori si are capacitatea de a ucide anumiti virusi si bacterii.Sunt suficiente 3 fire de hortensii ca buchetul sa fie o adevarata opera de arta si o sursa de sanatate.

BUCHET CLASS CU HORTENSIE, BUJORI SI TROS este unul dintre cele mai comandate de pe site, iar modul in care se armonizeaza culorile este greu de descris in cuvinte.Acest aranjament este insotit de notificarea: „colectia de lux”, pretul acestei nestemate fiind de 350 de lei.Buchetul este alcatuit din:  3 hortensii, 7 bujori, 8 trandafirasi speciali, 3 bouvardia, si ambalaj.

Hortensia mov contrasteaza cu cea roz prafuit, iar feeria de culori este mai presus de cuvinte.Hortensiile au nobletea lor care este imprimata intregului buchet.

Din hortensie, bujori si minirose se obtine o alta bijuterie, buchetul magic costand 329 de lei. Cele trei hortensii au culoarea cerului senin de vara, bujorii sunt rosii, in timp ce trandafirii minusculi roz.

Daca hortensiile primesc apa din belsug rezista multe zile mentinandu-si aspectul irezistibil.Ele sunt florile care semnifica statornicia in dragoste, de aceea sunt oferite si la aniversarea casatoriei, dar sunt utilizate si pentru buchetele de mireasa.

Mamele, sotiile, iubitele si colegele de munca merita pe deplin aceste buchete care le insenineaza ziua si viata.Este foarte bine ca buchetele pot fi studiate de acasa si comandate in functie de preferintele cromatice ale persoanelor ce urmeaza sa le primeasca.

Fiecare buchet este insotit de o felicitare pe care se scrie mesajul din partea celui care daruieste florile.Gestul de a oferi flori este coplesitor si nu costa o avere pentru a face fericita persoana iubita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.