Floraria mobila te invata sa duci cele mai frumoase flori funerare

0
361

Inmormantarea este o ceremonie importanta la care lumea este mult mai atenta decat pare sa fie. Apartinatorii trec in revista toti oamenii care le-au fost alaturi, fiindca prietenii adevarati sunt prezenti nu numai cand totul este bine in viata unui om si acesta este fericit, ci si in caz de nenorocire.

Am vazut participanti care analizeaza atent flori funerare si coroanele funerare și sunt emotionati de mesajele pe care acestea le transmit. Parca si florile spun prin frumusetea si parfumul lor cat le pare de rau ca oamenii mor si lasa in urma toate realizarile lor si mai ales lacrimi fierbinti si dor.Apartinatorii simt lipsa celui plecat la ingeri toata viata. Nimic nu mai este cum a fost si pentru ei incepe o alta etapa a vietii.

Florile funerare au rolul important de a le alina putin durerea din suflet si florariile care fac posibila cumpararea de coroane funerare online educa estetic toti oamenii care se duc la inmormantari. Lipsa de timp nu mai este o scuza, fiindca se pot comanda de acasa flori pentru mort si nici improvizatiile nu reprezinta o solutie, cand florariile exceleaza in aranjamente funerare.

Cu aceasta trista ocazie este frumos sa se aleaga cele mai frumoase flori si aranjamente, oricat de mult ar costa. In atelierul Florariei Mobile.ro coroanele funerare sunt realizate cu mult respect atat fata de defunct, cat si fata de apartinatori, iar acest lucru se concretizeaza in:

-folosirea celor mai frumoase si proaspete flori

-combinarea sublima a florilor intre ele, atat din punct de vedere al formei, cat si al cromaticii

-manopera responsabila, realizata cu cele mai bune accesorii, astfel incat coroanele funerare sa reziste mult timp pe mormant, adica sa nu curga florile cand aranjamentele sunt manipulate si sa nu se usuce, fiindca se foloseste ca suport buret umed.

-mesajul de condoleante este scris caligrafic.

Coroanele in forma de lacrima arata faptul ca persoanele care le aleg sunt alaturi de familia indurerata din tot sufletul, iar cele rotunde simbolizeaza implinirea decedatului prin viata plina de realizari pe care a dus-o. Cercul este simbolul perfectiunii, iar coroana rotunda arata pretuirea fata de tot ceea ce a realizat defunctul in timpul vietii sale.

Floraria Mobila are pe site-ul ei cele mai frumoase coroane, combinatiile de flori si de culori fiind surprinzatoare.

Cele din trandafiri si gerbera sunt foarte elegante, fiindca florile se completeaza reciproc, in plus sunt ireal de frumoase, iar parfumul trandafirilor de neuitat.Si coroanele din orhidee vernil sau lila sunt originale. Coroanele funerare costa de la 325 de lei la 790 de lei, fiind livrate gratuit acolo unde este nevoie.Floraria prezentata mai sus ne invata sa facem cele mai frumoase daruri, fiindca o coroana este un dar cu dublu rol:

1.pentru defunct, ca semn de multumire pentru tot ce a facut fata de noi si ca modalitate de a-l felicita pentru activitatea lui de pe pamant

2.pentru linistea si consolarea apartinatorilor. Orcat ar fi de suparati, se vor insenina putin vazand cat de pretuit a fost decedatul de toti oamenii in mijlocul carora a trait.

Am auzit apartinatori spunand: „Nu am mai suferit atat de mult, vazand cat de iubit si apreciat a fost!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.