5 avantaje ale copertinelor retractabile

0
2352

A venit vara iar caldura si soarele nu iti dau pace? Vrei sa acoperi terasa sau balconul si nu stii cu ce? Vrei o solutie accesibila la pret si usor de montat si de manevrat? Copertine retractabile sunt solutia perfecta pentru ca tu sa nu mai ai nici o grija !  Sunt multe avantaje ale acestor copertine, dar noi iti prezentam 5 avantaje mai importante.

   5 avantaje ale copertinelor retractabile

Fie ca locuiesti la casa, la apartament sau ai o terasa sau balcon la birou. Copertina retractabila este ideala pentru a avea umbra!  Daca iti doresti copertine balcon iata care sunt avantajele unei copertine retractabile:

  • Protejeaza impotriva razelor puternice ale soarelui;
  • Umbreste atat cat o fixezi, fie ca o cobori la 90 de grade fie la 180 de grade;
  • Este buna si pentru a feri fereastra, balconul, terasa de ploaie si zapada;
  • Desi umbreste lumina in incapere va fi din belsug;
  • Nu costa foarte mult;

Daca locuiesti la bloc si vrei sa umbresti balconul nu este o problema, se rezolva! Alte avantaje ale copertinelor retractabile sunt :

  • Diminuarea lumii solare intense din zilele caniculare de vara;
  • Protejeaza florile din balcon, si astfel nu se usuca rapid;
  • Poti sta in balcon fara sa ai grija razelor ultraviolete UV;
  • Vecinii curiosi nu mai au cum sa vada la tine in balcon;
  • Te apara de insecte;

Copertine terase este alegerea perfecta pentru terasa casei tale sau pentru terasa de la birou!   O copertina retractabila este usor de manevrat deoarece are o manivela prin care se poate deschide si inchide panza cu rol de protectie.Practic se infasoara panza in sensul acelor de ceasornic. Se poate alege o copertina fixa, mobila sau copertina retractabila.

Daca nu stii ce sa alegi, cel mai bine este sa discuti cu un specialist care te poate indruma. In functie de nevoile tale, el te va indruma daca sa alegi o copernita fixa sau o copertina mobila iar panza poate fi colorata asa cum vrei. Daca vrei sa iti amenajezi  o gradina pe balcon sau pe terasa, copertina va fi cea mai potrivita pentru a proteja plantele de razele solare.

Si nu in ultimul rand, o copertina te fereste de ochii curiosilor! Cu totii avem dreptul la intimitate mai ales cand stam pe balcon, si atunci o astfel de copertina este alegerea ideala!

Alege o copertina retractabila deoarece este alegerea perfecta pentru a umbri terasa sau balconul tau!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.