Ventilatoare Industriale – Solutii Inteligente

Ai nevoie de ventilatoare industriale si nu stii ce sa alegi? Exista mai multe tipuri de ventilatoare industriale iar acestea trebuiesc alese in functie de cat de utile iti sunt si ce caracteristici au, astfel:

Ventilatoarele de acoperis ocupa cel mai putin spatiu, se instaleaza foarte simplu si se pot intretine usor. Acest tip de ventilatoare industriale au carcase care se pot plia si care pot functiona perfect cu sistemele deja existente.

Un ventilator industrial de acoperis este recomandat a fi utilizat in locurile in care nu pot fi facute foarte multe modificari in cladire.

Hote profesionale din inox

Un alt tip de ventilator industrial este ventilatorul axial industrial de tubulatura, un ventilator pentru hote profesionale din inox. Acest tip de ventilator are dimensiuni intre 100 si 450 mm, un canal rotund si sunt foarte productive. Avand motoare asincrone, carcasele lor sunt din plastic sau otel cu acoperire polimerica.

Iata care sunt avantajele acestor ventilatoare?
• Motorul rezistent si robust;
• Durata de viata mai mare;
• Viteza poate fi reglata ;
• Se monteaza foarte usor;
• Poate fi utilizat si pentru alimentarea cu aer.

Un alt tip de ventilator industrial este ventilatorul industrial centrifugal, un ventilator care elimina riscul de explozie. Acestea sunt create special pentru a elimina aerul si gazele din interior, in timp ce presiunea este reglata cu ajutorul unui dispozitiv special. Un astfel de ventilator are inauntru un lichid de lucru, numit gaz sau amestec de gaze si aburi care actioneaza eliminand riscul de incendiu.

Cosuri de fum din inox

Cosuri de fum din inox este solutia profesionala pentru cladirea ta. Acest cos este cea mai noua varianta de cos de fum profesional. Instalatia este completa pentru evacuarea gazelor de ardere in atmosfera in deplina siguranta. Se folosesc materiale de calitate si vata minerala bazaltica pentru izolare.

Cosurile de fum din inox sunt solutia profesionala pentru evacuarea fumului, principalul avantaj fiind greutatea redusa . Practic, cosul acesta de fum este potrivit pentru locatiile unde montarea unui cos de fum care are o greu mare este o problema. Da, spatiul de montare a cosului conteaza, deoarece cosul de fum cere o inaltime, are o greutate si trebuie sa existe destul spatiu pentru a fi montat. Un astfel de cos de inox este rezistent in timp.

Ventilatoare industriale

Daca ai nevoie de un sistem de ventilatoare industriale si nu stii ce sa alegi, te sfatuim sa discuti cu un specialist care te poate indruma ce sa alegi , in functie de spatiu, de locatia unde vrei sa pui sistemul si in functie si de buget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.