Stailer – aplicatia care devine agenda personala pentru programarile la salon

Stailer este o inovatie pentru lumea beauty deoarece este aplicatia si platforma care permite programarea la orice salon de beauty online, in doar cateva minute. Orice persoana isi doreste sa arate bine si sa beneficieze de servicii de styling al parului sau de orice alte servicii din acest domeniu. Cert este ca mana unui profesionist se cunoaste, dovada fiind chiar rezultatele, schimbarile de care oamenii au parte cand parasesc un salon de beauty.

Problema pana nu demult era faptul ca locuri libere la salon nu se prea gaseau. Asta pentru ca oamenii se interesau in general numai la 1-2 saloane pe care le cunosteau. Acum, cu ajutorul Stailer puteti vedea toate saloanele din oras, alaturi de listele cu locurile libere de la toti stilistii care s-au inscris pe aceasta platforma. Poate va intereseaza si varianta de aplicatie, astfel ca veti putea gasi aici aplicatia Stailer.

Transformarea incepe printr-o vizita la salon

Puteti avea parte de schimbarile de look dorite daca veti face o programare coafor la un stilist. Acest lucru este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati Stailer si sa selectati din lista informatiile care sunt de interes pentru voi.

Pagina va genera mai apoi lista cu rezultatele care se pliaza pe ceea ce cautati si veti descoperi astfel ce stilist va poate primi. Aici vorbim despre o ora si o data pe care le alegeti voi. Nu mai este cazul sa va pliati dupa programul unui anumit stilist. Indrazniti si faceti chiar acum acea transformare pe care o doriti de atat de mult timp.

Nu doar un stilist – un expert in domeniu

Atunci cand alegeti prin Stailer un stilist pentru un anumit serviciu din lumea beauty trebuie sa stiti ca nu este vorba despre o simpla persoana, ci de un profesionist in domeniu. Acesti stilisti au experienta si cursuri de specialitate urmate astfel incat sa poata reda acele rezultate pe care le doriti.

Astfel ca aplicatia Stailer va poate afisa rezultatele potrivite in functie de ceea ce selectati pentru stilisti din toate domeniile de beauty care se regasesc la un salon de beauty. Aici includem atat partea de cosmetica, manichiura, coafor, cat si cele de tratamente diverse, masaje pentru relaxare si altele.

Lumea beauty este o arta pe care o puteti descoperi si voi

La fel ca si pictura, muzica si dansul și lumea beauty este un domeniu atat de variat si schimbator. Asta pentru ca in fiecare an trendurile se schimba si stilistii trebuie sa se adapteze, sa invete constant. Motiv pentru care putem considera si acest domeniu ca fiind o arta.

Stilistii de pe Stailer stiu sa se plieze pe dorintele diversilor clienti, stiu sa obtina acele rezultate pe care acestia le asteapta. Astfel ca puteti alege cu incredere acest mod pentru a va programa la saloanele de beauty. Online este oricand mai simplu si in plus Stailer este complet gratuit pentru oricine.

Accesati platforma sau descarcati aplicatia si testati.Cu siguranta va deveni modul preferat prin care veti face mai apoi programarile la salon.

Contact:

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.