Locul sigur unde pot fi depozitate bunurile care blocheaza balconul

E primavara si orasul s-a imbracat in rochie verde de matase. Pomii din fata blocului sunt plini de frunze, aerul plin de mireasma florilor, soarele plin de viata. E placut ca oamenii sa iasa in balcoanele lor, sa simta parfumul florilor de liliac si sa simta mangaierea vantului.

Balconul este o oaza de refugiu, fiindca aici oamenii se simt acasa si totusi iau pulsul naturii, mai ales cand deschid larg geamurile, daca balconul este inchis.Pe balcon isi beau cafeaua dimineata cei carora le place sa vada chipuri grabite si sa fie inconjurati de ghivecele cu flori pe care le ingrijesc cu dragoste.

De cele mai multe ori insa balconul este blocat. Stau acolo cauciucurile de iarna ale masinii, daca nu exista un garaj, trotinetele copiilor, leaganul celui mic, patutul demontat al acestuia, trusa de la botez, bicicletele pentru munte.Un pas si picioarele se incurca in cabluri, se lovesc de suprafete dure. Blocul are o pivnita, dar acolo este intuneric, umezeala, iar fiarele ar rugini repede.

In plus, pivnita este a tuturor si nu se stie cine ar putea lua unul dintre bunurile acestea valoroase care stau pe balcon. Nimic nu este de aruncat, dar nimic nu se foloseste in acest moment, de aceea, balconul ar ramane blocat, daca bucurestenii nu ar fi aflat de firma serioasa care ofera spatii de depozitare sigure: Boxe-depozitare.

Boxe-depozitare suna magic, Boxe-depozitare suna salvator si pentru cei care sunt somati de proprietar sa lase apartamentul liber si sa isi ia lucrurile din el si pentru cei care vor sa isi debaraseze balconul sau terasa de lucruri stranse care blocheaza aceste spatii.

Depozitul exista si clientii au mare incredere in el. In acest loc au fost pastrate tablouri valoroase de colectie, manuscrise rare provenind de la muzee sau arhiva si aparatura firmelor care si-au mutat sediile.

1500 de clienti multumiti este un numar impresionant. Sute de clienti vin la depozite saptamanal, fie sa inchirieze boxe, fie sa isi ia lucrurile de acolo.Cei care nu au timp, dar vor mai mult loc in apartamentele sau in vilele lor se lasa atrasi de anuntul postat de firma: Va oferim duba gratuit pentru achizitia celui mai mic pachet, respectiv 2 angajati x 4 ore x 50 lei.

Promisiunea este magica si pentru ca este onorata, oamenii solicita aceste servicii complete, mai ales dupa ce discuta cu persoane cunoscute si acestea isi arata multumirea fata de spatiul de depozitare si fata de colaborarea cu specialistii firmei.

Pe site-ul firmei Boxe-depozitare vizitatorii gasesc:

  1. Informatii utile despre manipularea mobilei, a electrocasnicelor si a altor obiecte personale.
  2. Prezentarea detaliata a serviciilor pe care le ofera firma.
  3. Preturile si capacitatea tuturor boxelor.
  4. Caracteristicile boxelor care fac din ele cele mai sigure si mai curate spatii de depozitare.

Intr-o boxa foarte mare incap lucruri dintr-o vila sau dintr-o casa, dar exista si boxe mai mici, avand capacitatea sa depoziteze obiecte dintr-o camera sau din doua camere.Oamenii care sunt obligati sa paraseasca o casa in cateva zile nu se pot descurca fara ajutorul specialistilor acestei firme, iar tarifele sunt accesibile tuturor.

Doi muncitori cu experienta lucreaza pentru persoana care solicita pachetul minimal timp de 4 ore. In acest timp se pot face multe lucruri. Mobila este demontata, lucrurile fine sunt ambalate in folie si puse cu grija, manipularea se face cu aceeasi responsabilitate.

Muncitorii sunt harnici, resposabili, au experienta si mai ales detin autorizatie pentru manipularea obiectelor de patrimoniu. In mainile lor s-au aflat tablouri de colectie, obiecte de tezaur, statui realizate de artisti valorosi. Acest aspect reprezinta garantia ca vor manipula cu aceeasi grija si bunurile tuturor clientilor.

Bibelourile, paharele de cristal, televizoarele scumpe sunt pe maini sigure.

Poate ca un amic chemat sa ajute ar putea sa se impiedice si sa cada cu oglinda venetiana sau cu vaza de cristal, dar acesti specialisti sunt responsabili.

Evident ca clientul care depoziteaza valori in boxa inchiriata nu scapa de ingijorari in momentul in care vin muncitorii la adresa indicata. El se gandeste la masina cu care va transporta bunurile, la felul in care va conduce soferul.

Pachetul minimal scapa insa persoana respectiva de ingrijorari, fiindca:

-masina trimisa de firma este o dubita aflata in stare tehnica perfecta. Nu este un camion deschis din care ar putea zbura anumite lucruri.

-soferul conduce atent, preventiv, fiindca are experienta acestor transporturi.

-la depozit, muncitorii vor descarca bunurile cu aceeasi grija cu care le-au asezat in masina.

Daca un client grijuliu doreste sa stie daca intra cineva in boxa inchiriata pentru pastrarea lucrurilor sale, el poate solicita acces la sistemul de monitorizare video. Depozitul se afla la urmatoarea adresa: Bucuresti,  Sector 6, zona metrou Păcii.

Boxele pot fi vazute la fata locului, daca este timp si prin intermediul pozelor de pe site, daca nu este timp.

Curiosii pot citi despre particularitatile boxelor ca sa  se linisteasca, stiind in ce spatiu sigur sunt pastrate bunurile lor.Spatiile de depozitare se inchiriaza pentru cel putin o luna, dar lucrurile pot fi luate in orice moment. De asemenea, clientul poate face solicitarea ca bunurile din boxa lui sa i se aduca la o anumita adresa.

Boxe-depozitare este firma care urgenteaza mutarea lucrurilor dintr-un loc in altul si care pune la dispozitia celor care au nevoie boxe sigure, in care nu intra soarele, nu este umezeala, rozatoarele nu patrund si materialele din care au fost construite sunt tratate ignifug.Daca aceasta firma de prestigiu ar fi mediatizata intens, oamenii ar avea mai putine griji si ar trai mult mai linistiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.