Cum ne pregatim pentru a castiga la pariuri sportive

In lumea mereu in miscare a pariurilor sportive e foarte greu sa facem distinctie intre mirajul unor profituri rapide si facile, care ne pot umple, teoretic, buzunarele peste noapte si felul in care functioneaza pariurile cu adevarat, cu focus pe profitul pe termen lung.
Ponturile de astazi, cautate cu obstinatie de catre mai toti pariorii, trebuie sa fie doar o veriga a unei strategii bine puse la punct, care se va imbunatati in multe zile si luni, pas cu pas, caramida dupa caramida.

E nevoie de rabdare, disciplina, dedicare, studiu, analiza, responsabilitate, nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii. Educarea pariorilor este un aspect vital atunci cand dorim sa impletim in mod fericit pasiunea pe care o avem pentru un anumit sport cu satisfactia unui profit lunar .Spun asta deoarece, in mod natural, fiecare dintre noi isi doreste ca timpul investit pentru invatarea, punerea la unct, aplicarea si cizelarea unei strategii de pariere sa se soldeze si cu un mult asteptat beneficiu material.

Pentru a gasi cat mai des meciuri pe care merita sa mizam este indispensabil sa fim pe deplin stapani pe regulile sportului pe care l-am ales, sa cunoastem “tot ce misca” in competia pe care am ales sa devenim specialisti.Acest lucru inseamna sa studiem in profunzime meciul dintre partile combatante, iar aici ma refer la istoricul partidelor directe recente, forma de moment, dar si pe ce jucatori se poate baza fiecare dintre formatii (in cazul sporturilor pe echipe).

O mare importanta o are vizionarea meciurilor echipelor implicate, pentru a ne familiariza cu tactica de joc a acestora, dar si cu jucatorii exponentiali ai fiecarei formatii. Un alt element crucial pentru pariori este managementul banilor, iar acest aspect se afla pe acelasi plan cu disciplina, sunt profund interconectate.

Astfel, daca ne impunem de la bun inceput ca suma pe care o vom dedica pariurilor este de doar 10% din venitul nostru lunar total, creierul nostru va percepe aceasta activitate doar ca pe un hobby, ceea ce va alunga o mare parte din presiunea de a castiga. Jucand mai relaxat, stiind exact ce suma de bani avem de gestionat in fiecare luna, situatiile in care pariem impulsiv se vor reduce semnificativ, deoarece acum avem la indemana o gandire lucida si, mai important de atat, o disciplina pe masura.

Pentru ca reteta lucrurilor de care pariorii trebuie sa tina seama sa fie si mai completa, trebuie adaugat si un alt ingredient, si anume cunoasterea profilului propriu de risc.
Acest aspect descrie cat de pregatit esti sa infrunti si inevitabilele esecuri, produse fie de o alegere eronata a unui pont, fie pur si simplu de hazard, un element ce face parte din orice pariu, indiferent de cat de buna este strategia pe care o abordam.

Bineinteles, cele trei aspecte enumerate mai sus nu sunt suficiente in garantarea succesului la pariuri sportive, ci reprezinta doar o etapa relevanta a educatiei unui parior.
Totusi, prin intermediul acestei fundatii solide, orice pasionat de pariuri poate trece,pe cont propriu, la “reglajele fine”, gratie experientei dobandite in timp care se intregeste in mod fericit, cu flerul, ce face parte din arsenalul unui parior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.