Placarea scarilor interioare cu lemn aduce un aer de prospetime in fiecare casa

Casele cu etaj sunt fara doar si poate visul celor mai multi dintre noi.Sa avem spatiu la discretie pentru intreaga familie si sa ne putem bucura de confortul unei case cu etaj sunt cu siguranta doleantele multora dintre noi.In cazul acestor case cu etaj scarile interioare reprezinta un element indispensabil.Este absolut necesar sa existe o punte de legatura intre etaj si parter sau intre etaj si mansarda, acolo unde este cazul.

Avand in vedere ca foarte multi ani betonul a fost materialul preferat de romani pentru constructia caselor si a multor elemente din constructia unei case, astazi majoritatea caselor construite in urma cu multi ani au scari interioare din beton.Daca te afli printre cei care vor sa schimbe acest aspect si sa aduca un aer de prospetime prin folosirea lemnului natural in casa, atunci trebuie sa stii ca poti beneficia de acest lucru prin placare scari interioare cu lemn.

Fie ca vorbim despre o casa ridicata in urma cu cativa ani, fie ca ne referim la o casa mostenita de la bunici sau parinti, daca scarile interioare nu sunt pe placul tau datorita aspectului acestora, atunci placarea cu lemn a scarilor poate fi cea mai la indemana solutie. Astazi exista firme specializate si profesioniste care produc placi din lemn pentru placarea scarilor interioare. De asemenea, tot la aceste firme vei putea beneficia si de serviciul in sine de placare scari interioare cu lemn prin montarea placilor pe treptele si contratreptele scarilor.

Lemnul natural aduce foarte multe plusuri in fiecare casa. In primul rand vorbim de partea estetica a acestui material. Lemnul inseamna de asemenea si un plus la nivel de confort, iar in cazul scarilor interioare lemnul inseamna in primul rand un confort termic. Datorita proprietatilor sale, lemnul aduce mult bun gust si rafinament in cazul scarilor interioare.

Toate aceste aspecte recomanda placare scari interioare din beton sau din metal cu lemn. Procedura de placare a scarilor interioare cu lemn inseamna inclusiv respectarea unor conditii si criterii pentru ca o astfel de lucrare sa fie durabila si de calitate. Printre aspectele foarte importante sunt gradul de umiditate al betonului din care sunt construite scarile, umiditatea trebuind sa fie cat mai mica, si nivelarea corecta a treptelor si contratreptelor.

Prin respectarea acestor conditii placarea scarilor interioare cu lemn se poate face in conditii optime si fara a exista riscul de deformare sau rupere a placilor odata cu trecerea timpului. Lipirea si montarea placilor din lemn se face folosind spuma poliuretan si ulterior placile sunt prinse cu suruburi. Aceste operatiuni intreprinse in cazul serviciilor de placare scari interioare cu lemn asigura clientul de faptul ca si dupa trecerea timpului scarile placate cu lemn vor fi la fel ca in prima zi.

Daca toate aceste detalii te-au convins ca cea mai buna alegere o reprezinta placare scari interioare din beton cu lemn, atunci trebuie sa stii ca Stil Compact Design ofera astfel de servicii la cele mai ridicate standarde de profesionalism si de calitate. Pentru mai multe detalii poti accesa scaralemn.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.