Cele mai bune software-uri pentru proiectare în 2019

Daca esti profesionist in domeniul arhitecturii si proiectarii, atunci cu siguranta cunosti o multime de programe care te ajuta sa proiecteze in 3D. Probabil fiecare specialist in domeniu acorda atentie la o serie de factori atunci cand alege programul in care sa lucreze. De exemplu, conteaza eficienta programului, accesibilitatea si actualitatea.

Alegerea celui mai bun software-uri de proiectare a locuintelor este un inceput excelent pentru a proiecta propria casa sau sa initiezi o cariera ori sa avansezi in sfera arhitecturii. Este o modalitate excelenta de a crea proiectul pe care ti-l doresti.

La stabilirea topului celor mai bune software-uri de pe piata, am tinut cont de parerea profesionistilor care utilizeaza zilnic asemenea proiecte.Fie ca am vorbit cu arhitecti, peisagistici sau designeri de interior, toti au avut acelasi raspuns: AutoCAD.

Autocad a fost standardul industriei pentru designeri de la lansarea de la inceputul anilor ’80. La vremea respectiva, capacitatea de a proiecta pe un computer a fost revolutionata. Pe masura ce anii si deceniile au trecut, programul a crescut pentru a folosi procesoare mai rapide, noi sisteme de operare, grafica imbunatatita si computere mai puternice.

Autocad detine o serie de programe de programe de proiectare in 3D, unul dintre ele este Autodesk navisworks.Navisworks este un pachet de recenzii de proiectare 3D pentru Microsoft Windows.Folosit in principal in industriile de constructii pentru a completa pachetele de design 3D (cum ar fi Autodesk Revit, AutoCAD si MicroStation) Navisworks permite utilizatorilor sa deschida si sa combine modele 3D, sa navigheze in jurul lor in timp real si sa revizuiasca modelul folosind un set de instrumente, precum adaugarea unor comentarii, unghi de vedere potrivit si masuratori necesare.

O selectie de plug-in-uri imbunatateste pachetul adaugand detectarea interferentelor, simularea timpului 4D, redarea fotorealistica si publicarea in format PDF.In continuare vom prezenta alte programe pentru proiectare care au un pret mai scazut, dar si o gama mai scazuta de optiuni.

SketchUp Pro este un program de creare si vizualizare a designurilor. Acesta este un software de calitate profesionala, care costa aproximativ 700 USD si include o gama completa de instrumente pe care profesionistii le folosesc pentru a-si crea design-urile.

Nu recomandam acest produs pentru incepatori sau utilizatori ocazionali, dar daca credeti ca sunteti interesat de acest domeniu si aveti suficienta motivatie si rabdare pentru a invata, puteti descarca o proba gratuita pentru a vedea daca merita pretul.

Puteti incerca, de asemenea, SketchUp Free, o aplicatie web potrivita pentru proiecte mici sau proiectarea de mobilier personalizat, decoratiuni si alte obiecte. Dupa ce proiectul obiectului dorit este finalizat, il puteti incarca in SketchUp 3D Warehouse, apoi il puteti importa si utiliza in majoritatea programelor de proiectare.

Virtual Architect Ultimate este un program care include noua planuri deja desenate, extrem de detaliate, care va vor ajuta sa le personalizati pentru a se potrivi nevoilor dvs. Utilizatorii mai avansati pot porni de la zero si pot construi un plan de la sol. Virtual Architect atinge echilibrul intre simplitate si putere, facandu-l o alegere buna atat pentru designeri incepatori, cat si pentru experti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.