Vrei un buldoexcavator de vanzare? Vizitea-za site-ul retutilaje.ro pentru a afla ultimele noutati!

Cand lucrezi in domeniul constructiilor, aparatura si utilajele devin o obligatie, deoarece acestea ajuta muncitorii sa efectueze mai rapid lucrarile si de asemenea, asigura protectia la locul de munca.Acest tip de investitie nu beneficiaza doar muncitorii si siguranta lor, ci reprezinta o achizitie pe termen lung pentru o firma din domeniul imobiliar.

De multe ori apare intrebarea: “de unde pot gasi un buldoexcavator de vanzare?”. Raspunsul pentru cunoscatori este simplu: de la magazinul retutilaje.ro!Buldoexcavatorul este instrumentul principal al buldoexcavatorului. Este folosit pentru a dezgropa materiale dure, compacte, de obicei pamant sau pentru a ridica sarcini grele, cum ar fi o cutie de canalizare. Poate ridica acest material si il poate lasa intr-o gramada in partea laterala a gaurii.

Practic, buldoexcavatorul este o versiune mare, extrem de puternica a bratului sau a degetului.Are trei segmente:
-Cabina;
-Bratul;
-Cupa;

Acest aranjament este foarte asemanator cu bratul tau. Bratul vostru are trei segmente – bratul superior, antebratul si mana.Segmentele de buldoexcavatoare sunt conectate prin trei articulatii, comparabile cu incheietura mainii, cotului si umarului. Buldoexcavatorul se misca cam la fel ca bratul tau. Intr-un buldoexcavator Caterpillar de exemplu, bratul este indoit in sus pentru a face mai usor saparea cu obstacole in cale. Acest design ofera, de asemenea, spatiu suplimentar pentru galeata atunci cand operatorul o infasoara cu o incarcatura completa.

Buldoexcavatorul poate sapa tot felul de gauri, dar este potrivit in special pentru sapat santuri. Pentru a folosi buldoexcavatorul, operatorul trebuie sa parcheze tractorul si sa intoarca scaunul.Asadar, ce legatura au tractorul, incarcatorul si buldoexcavatorul? Componenta tractorului este pentru deplasarea celorlalte doua componente dintr-un loc in altul, iar operatorul o manevreaza si atunci cand foloseste incarcatorul.

Componentele incarcatorului si ale buldoexcavatorului sunt o combinatie naturala pentru tot felul de lucrari. Cand dezgropati o multime de murdarie pentru a face un sant sau orice alt fel de gaura, in general aveti nevoie de un incarcator pentru a muta murdaria din zona sau pentru a umple murdaria inapoi odata ce ati pus la loc conductele, liniile electrice etc.

Cea mai obisnuita aplicatie pentru un buldoexcavator este aceasta lucrare de baza – saparea unui sant cu buldoexcavatorul si apoi umplerea acestuia cu incarcatorul.
Celelalte anexe pe care le veti observa de obicei pe un buldoexcavator sunt cele doua picioare stabilizatoare chiar in spatele rotilor din spate.

Aceste picioare sunt cruciale pentru functionarea buldoexcavatorului, deoarece iau greutatea greutatii atunci cand un buldoexcavator sapa. Fara picioarele stabilizatorului, greutatea unei sarcini grele sau forta descendenta a sapatului in pamant ar tensiona rotile si anvelopele, iar intregul tractor ar sari constant. Stabilizatorii mentin tractorul constant, minimizand efectul de impingere al sapatului cu buldoexcavatorul. De asemenea, fixeaza tractorul astfel incat sa nu alunece in sant sau gaura.

Picioarele stabilizatoare au doua tipuri de „pantofi”, astfel incat sa poata fi plantate in siguranta atat pe murdarie, cat si pe trotuar. Partea pantofului mai groasa se sapa in murdarie pentru o mai buna aderenta, dar ar rupe trotuarul daca l-ati folosi pe un drum. Pentru o buna aderenta la asfalt, operatorul pur si simplu intoarce pantoful captusit cu cauciuc in pozitie.

Buldoexcavatoarele au fost in jur de peste 40 de ani si au devenit si mai populare in ultimul deceniu. Caterpillar a vandut peste 100.000 de buldoexcavatoare din 1985. Principalul motiv pentru care vedem buldoexcavatoare la lucru tot timpul este ca saparea si miscarea murdariei este o mare parte a multor proiecte diferite. De exemplu, trebuie sa sape santuri pentru a aseza tevi si cabluri subterane, a pune bazele cladirilor si a crea sisteme de drenaj.

Exista o serie de instrumente care fac acest tip de munca, de multe ori mai eficient decat un buldoexcavator, dar multe echipaje de constructii folosesc un buldoexcavator in loc de o serie de factori.In primul rand, buldoexcavatoarele sunt remarcabil de compacte in comparatie cu echipamentele mari, specializate, precum excavatoarele. Se pot deplasa prin tot felul de santiere si le puteti lua pe drum.

Mini-incarcatoarele si buldoexcavatoarele sunt de fapt mai mici decat un buldoexcavator tipic, dar daca un antreprenor trebuie sa sape si sa incarce, de obicei este mai bine sa aveti ambele unitati intr-una. Economiseste mult timp, deoarece operatorul nu trebuie sa comute intre doua echipamente diferite.

Avantajele unui buldoexcavator

Buldoexcavatoarele sunt unul dintre cele mai populare echipamente din categoria echipamentelor de mutare si constructii, deoarece sunt masini extrem de versatile si pot fi utilizate in mai multe scopuri si pot circula cu usurinta pe drumuri. Exista numeroase avantaje ale buldoexcavatoarelor. Am analizat cateva aspecte importante:

-Multifunctional;
-Disponibilitate in diferite dimensiuni;
-Poate acoperi mai multe tipuri de terenuri;
-Reglarea atasamentului este usoara;
-Proiectat pentru a se deplasa cu usurinta pe teren accidentat;
-Echipat pentru saparea santurilor, asezarea tevilor, plantarea cablurilor subterane sau asezarea fundatiei pentru cladiri si sisteme de drenaj;
-Ajuta la scaderea costului fortei de munca;
-Mai sigur prin design;
-Operare prietenos.
Aplicatii pentru buldoexcavatoare

Buldoexcavatoarele sunt foarte frecvente si pot fi utilizate pentru o mare varietate de sarcini: constructii, demolari mici, transport usor de materiale de constructii, alimentarea echipamentelor de constructii, saparea gaurilor / sapaturilor, amenajarea teritoriului, ruperea asfaltului si pavarea drumurilor.

Adesea, cupa buldoexcavatorului poate fi, de asemenea, inlocuita cu atasamente electrice, cum ar fi un spargator, graifer, melc sau o masina de tocat. Articulatia imbunatatita a atasamentelor poate fi realizata cu atasamente intermediare, cum ar fi inclinatorul. Multe buldoexcavatoare dispun de sisteme de montare cu cuplare rapida (fixare rapida) si circuite hidraulice auxiliare pentru montarea simplificata a atasamentului, sporind utilizarea utilajului pe santier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.