Vidanjare fose septice rapida, curata si urgenta

Un om responsabil nu se multumeste sa indeparteze din casa produsele nedorite. Ce ar insemna sa nu existe puncte de colectare a gunoiului si langa blocuri sa fie cotoare de varza si coji de cartofi sau sa se arunce gunoiele de pe balcon?

Se vorbeste ca au existat astfel de scene in orasele lumii, inainte de punerea la punct a sistemelor de canalizare si a tomberoanelor. Imi este greu sa ma gandesc cat de neplacut trebuie sa fi fost pentru trecatori sa se fereasca de ceea ce se arunca de la balcon.
Un om responsbil face tot ce este posibil sa nu arunce substante periculoase pe pamant sau in ape, sa nu isi lase mizeriile oriunde.

In mod cert ca nu te gandesti cat rau face mediului o cartusiera veche lasata la voia intamplarii in aer liber. Cernelurile sunt foarte toxice si in ele se gsesc si urme de metale grele.La fel se pune problema cu apa menajera si cu dejectiile. Nu putem sa spunem ca din moment ce curtea ne apartine, nimeni nu ne poate trage la raspundere cand aruncam apa de la masina de spalat pe pamant sau lasam sa se scurga mizeria de la pasarile din curte intr-un loc ferit de privirile trecatorilor.

Tot ce aruncam polueaza aerul si se infiltreaza in panza freatica. De aceea in orice gospodarie trebuie sa existe un put absorbant sigur sau o fosa septica.
In lipsa unui sistem public de canalizare, ar trebui sa devina obligatorie deversarea tuturor mizeriilor intr-un put absorbant din care sa nu se scurga nimic in pamant sau intr-o fosa septica.

Se spune ca fosa septica este mai mica decat un put absorbant si mai scumpa, ca necesita vidanjare repetata, dar este mult mai sigura decat putul colector.
In fosa septica nu cade nimeni daca este neatent sau capacul nu este bine fixat, dar prezenta unui put absorbant in curte poate fi foarte periculoasa, daca acesta nu este acoperit si semnalizat corespunzator.

In Bucuresti, cele mai bune servicii vidanjare fose septice se pot programa online pe site-ul firmei Calypsomono.ro. Pagina virtuala a firmei este bine structurata si poate fi accesata de oriunde cu ajutorul unui dispozitiv conectat le internet.Uite, in aceasta perioada de izolare iti vine foarte usor sa lucrezi cu specialistii acestei firme, deorece:

-iei legatura cu ei de acasa.
Nu trebuie sa iesi, sa completezi declaratia pe proprie raspundere si sa incerci sa faci o incadrare corecta, sa nu te trezesti cu o amenda de peste 2000 de lei. Le poti telefona, trimite un e-mail sau completezi formularul prin care soliciti un anumit serviciu si ti se raspunde urgent.

-venirea echipei care se ocupa de vidanjare fosa septica la domiciliu se face conform programarii.
-echipa lucreaza curat, astfel ca vei fi sigur ca nu vor iesi microbi in atmosfera si curtea nu va fi murdarita de resturi scapate de furtunele de la vidanja.

Utilajele speciale de care dispun profesionistii de la Calypsomono.ro permit executarea rapida a urmatoarelor lucrari care intretin confortul oamenilor:

-desfundare canalizare si spalarea canalizarii cu pompe de inalta presiune.
-decolmatare
-vidanjare puturi absorbante si fose septice
-consultanta in proiectarea unui sistem de canalizare performant si realizarea acestuia
-executie racorduri canalizare
-inspectii video ale canalizarii pentru depistarea zonelor cu probleme.

Personal ma declar 100% multumita de activitatea lor, deoarece cand am avut urgente s-au deplasat la fata locului pregatiti sa intervina si mi-au rezolvt problema care ma framanta atat de tare. S-a dus linistea intregii familii, cand te vezi cu apa de la canalizare galbena si urat mirositoare umplandu-ti casa.Daca specialistii nu desfunda urgent canalizarea, casa ta se va transforma curand in cel mai urat mirositor loc cu putinta.

Apa plina de microbi inseamna imbolnavirea locatarilor, de aceea ar trebui prevenit un asemenea neajuns. Un parteneriat de lunga durata cu Calypsomono.ro te scuteste de aceste neajunsuri si te responsabilizeza sa ai mereu o atitudine etica fata de mediu. Spuneam ca nimeni nu este indreptatit sa spuna ca in curtea lui poate arunca mizerii peste tot, fiindca pamantul, apa si aerul nu sunt ale noastre. Ceea ce aruncam noi pe pamantul care ne apartine poate otravi fantana facuta cu mari sacrificii a vecinului.

Vidanjare fosa septica se face igienic si rapid, fara ca ai casei sau vecinii sa fie deranjati de miros. In plus, Calypsomono este recunoscuta in Bucuresti pentru preturile mici pe care le practica la tote lucrarile.Nu lasa fosa septica plina in perioada pandemiei, fiindca vidanjarea face parte din lucrarile indispensabile functionarii locuintei in conditii decente! Pe site-ul oficil al firmei se fac programari, dar poti evalua si serviciile dupa fotografiile postate si dupa masinile si echipamentele care apar in toate materialele de prezentare.

Am citit multe evaluari pozitive ale muncii lor si m-am convins de calitatea echipei si lucrarilor. Tineti minte numele Calypsomono.ro si notati datele de contact ale firmei, fiindca de specilistii care activeza aici depinde functionarea canalizarii, golirea puturilor absorbante si a foselor septice. Pentru evitarea pietrificarii resturilor solide pe peretii putului, vidanjarea poate fi combinata oricand cu spalarea acestor recipiente.

Orasul trebuie sa fie curat si sigur, fiindca in el isi desfasoara activitatea milioane de oameni. Vidanjarea fosei septice executata de catre specialistii de la firma prezentata mai sus este sigura, fiindca dejectiile sunt depozitate la loc sigur, iar pana acolo continutul cisternei este izolat complet de lume.Stiu ca din moment ce stati toti acasa, vidanjarea fosei septice trebuie sa se faca mai des, dar putiti obtine un pret bun, fiindca nu gasiti vreo firma de profil la fel de ieftina in tot Bucurestiul, cum este Calypsomono.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.