Veioze LED –accesoriul perfect de iluminat pentru biroul tau

Un aspect care influenteaza foarte mult calitatea muncii este iluminatul. Fie ca lucrezi de acasa sau de la birou, nivelul de lumina are impact asupra nivelului de concentrare si energie. In afara de sursele de iluminat ambiental este posibil, de multe ori, sa resimti nevoie unei lampi de birou care sa iti ofere o lumina concentrata.

De asemenea, daca obisnuiesti sa lucrezi noaptea, o lampa de birou va fi o metoda de iluminare mai economica. Studiile recente arata ca cea mai potrivita solutie este reprezentata de alegerea unei veioze LED.

Folosirea de veioze LED – solutia cea mai apropiata de lumina naturala

Veioza LED este considerata de din ce in ce mai multi specialisti cea mai buna veioza de birou. Desi costul initial al acesteia este unul mai ridicat, ea ofera multiple avantaje. Printre acestea, un loc important il ocupa faptul ca lumina emanata este alba, imitand extrem de bine lumina naturala din timpul zilei.

In plus, in cazul folosirii de veioze LED, apare beneficiul unei durabilitatii sporite, ajungand si pana la 50000 de ore de functinare. De asemenea, ele nu se incalzesc si sunt mult mai economice.

Veioze LED – nivel ridicat de personalizate

Pe langa cele mentionate mai jos, tehnologia LED ofera un nivel ridicat de personalizare in ceea ce priveste veiozele de birou.

Prin urmare, temperatura si luminozitatea culorii sunt reglabile, oferindu-ti posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de nuante de culoare si diferite nivele de luminizitate, ajustabile in functie de nevoie. In acest fel, vei putea obtine cea mai potrivita iluminare, indiferent de tipul activitatii de care il desfasori sau de momentul din zi.

Si in ceea ce priveste alimentarea, veiozele LED permit mai multe optiuni. Exista veioze LED cu baterii standard, cu acumulator reincarcabil, cu reincarcare la priza sau prin cablu USB, direct de la calculator sau laptop.

Nu in ultimul rand, vorbim despre posibilitatile de ajustare a pozitiei. Cele mai multe veioze LED au picior articulat, format din mai multe segmente si un abajur ce permite rotirea atat in plan orizontal si vertical. Prin urmare, este aproape imposibil sa nu gasesti o pozitie care sa raspunda nevoilor tale de iluminare, putand-o modifica de fiecare data cand schimbi activitatea.

Veiozele LED – multifunctionale si inteligente?

In general, veiozele LED au un stil modern, minimalist. Ele se vor integra perfect in biroul tau indiferent de stilul acestuia si de nevoile tale. Le poti folosi atunci cand lucrezi la birou si te concentrezi, alegand o lumina rece dar si atunci cand te relaxezi pe fotoliul din birou, citind o carte si fiind acompaniat de o lumina calda, prietenoasa. Deci da, putem spune ca ele sunt multifunctionale.

Dar inteligente? Si in acest contex raspunsul este tot afrimativ. Atunci cand alegi sa folosesti veioze LED ai acces la numeroase alte optiuni care le transforma pe acestea in accesorii inteligente.Ajustarea culorii LED RGB reprezinta posibilitatea alegerii culorii emise de LED-uri, existand chiar optiunea de a fi integrate intr-un sistem de iluminare ambientala inteligent.

Pentru ca munca de birou inseamna si folosirea a numeroase gadget-uri, veiozele LED ofera posibilitati pentru incarcarea acestora. Din ce in ce mai multe modele de veioze LED includ o mufa ce permite incarcarea telefonului sau a tabletei. Recent, au aparut chiar si modele ce asigura incarcarea wireless.

Iti place sa ai muzica de fundal in timp ce lucrezi? Sau vrei sa asculti cel mai recent podcast al speakerului tau preferat? Veiozele LED ofera solutii potrivite, avand incorporate boxe audio. Transmisia sursei audio se face folosind sistemul Bluetooth.

In showroom-ul V-TAC Smart Home din Bucuresti dar si in cadrul magazinului on-line vei gasi numeroase modele de veioze LED, avand posibilitatea de o a alege pe cea care raspunde cel mai bine stilului si nevoilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.