Vehiculul care schimba perspectiva de business

Intreaga industrie a vehiculelor comerciale experimenteaza modificari intr-un ritm fara precedent. Si asta datorita tendintelor majore, cum ar fi digitalizarea, automatizarea, electrificarea si servitizarea; adica, cumparatorii cer servicii suplimentare pentru un produs care sunt oferite direct de producator.Noul IVECO Daily este construit avand in vedere toate aceste aspecte pentru a oferi performante mai ridicate, promovand astfel profitabilitatea.

Noul IVECO Daily face un pas inainte si aduce viitorul tehnologiei mai aproape de vehiculele utilitare usoare. Colaborarea sa cu Microsoft isi propune sa redefineasca conceptul de vehicule comerciale, asa cum sunt cunoscute folosind date despre vehicule in timp real. Datorita acestei implementari, vehiculul este in contact direct cu Control Room IVECO, oferind date in timp real si facilitand specialistilor marcii sa maximizeze timpul vehiculului, efectuand diagnostice si operatiuni preventive. La aceasta se adauga Serviciul de Asistenta la Distanta.

Sustenabilitate. Motorul noii Daily se remarca prin consumul redus de combustibil datorita introducerii unor functii precum noua turbina cu geometrie variabila controlata electronic si anvelopele de clasa A Super ECO „Low Rolling” (rezistenta redusa la rulare), special concepute pentru Daily. In plus, intervalele mai mari de schimb de ulei ofera economii de pana la 10% in costurile de intretinere in sarcinile urbane.

Experienta de conducere superioara. Noul Daily ofera, de asemenea, un confort ridicat la conducere, precum si diverse ajutoare la conducere care sporesc siguranta activa. Noua servodirectie electrica incorporeaza un City Mode care, atunci cand parcati, va permite sa mutati volanul cu un singur deget, o frana de mana electrica, care este activata automat. Sectiunea de siguranta include totul, de la un sistem de monitorizare a presiunii in anvelope in timp real pana la franarea automata City Brake PRO, care previne accidentele la conducerea cu 5 km / h.

Conectivitate. Noile functii de infotainment si conectivitate ale Daily sunt adaptate utilizarii reale a vehiculului si a nevoilor transportatorilor. Are un ecran color TFT de inalta rezolutie de 7 ″, care ofera o interfata intuitiva si usor de utilizat. Noul sistem de infotainment Hi-Connect are recunoastere vocala si permite conectarea cu un smartphone prin Apple CarPlay si Android Auto, pentru a-si folosi aplicatiile cu securitate maxima.

Conectivitatea noului Daily ofera, de asemenea, solutii telematice pentru a ajuta soferii sa-si optimizeze eficienta. Prin portalul IVECO ON, care poate fi accesat si cu aplicatia smartphone IVECO ON, proprietarii de vehicule pot analiza performanta si consumul de combustibil, precum si stilul de conducere adoptat de sofer. In plus, operatiunile de intretinere a vehiculului Iveco Daily pot fi programate pentru a maximiza eficienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.