Varianta optima pentru toate proiectele de cadastru și intabulare

0
470

Sistemul de cadastru si carte funciara reprezinta un element important in gestiunea proprietatilor imobiliare. Cu ajutorul unor astfel de masuratori poti elimina orice fel de suspiciune cu privire la localizarea imobilelor. Astfel, vei beneficia de transparenta in orice situatie ce are in vedere proprietatile detinute. Topo Cad Vision este un birou de cadastru si intabulare din Cluj-Napoca renumit pentru realizarea a numeroase documente si masuratori.

De-a lungul anilor au capatat experienta si au actionat de fiecare data cu profesionalism, indiferent de gradul de dificultate al proiectului realizat. Se ocupa in mod profesionist de documente si masuratori pentru toate tipurile de bunuri imobile.

Daca nu ai gasit inca o firma care sa asigure servicii cadastrale pentru orice tip de imobil, un astfel de birou cadastral este alegerea optima. Ai in vedere o firma care se ghideaza dupa valori si principii. Bazeaza-te pe o echipa care da dovada in mod constant de promptitudine, profesionalism si o rata de succes de 100%.

Descopera in randurile de mai jos cateva dintre serviciile pe care le presteaza:

-Vei beneficia de suportul tehnic pentru actiunile in instanta in vederea solutionarii pe cale judecatoreasca a diverselor probleme aparute. Pentru o asemenea analiza sunt necesare masuratori de specialitate pe care echipa de profesionisti le realizeaza in mod optim.

-Printre serviciile pe care le presteaza se numara si ortofotoplanuri de precizie. Cu ajutorul dronelor specializate, sunt trasate scheme detaliate si de precizie pentru domenii precum: agricultura, silvicultura, hidrografie si arhitectura.

-Relevee ale constructiilor precum case, apartamente si constructii industriale – Un astfel de plan este ideal pentru a evidentia compartimentarea unui imobil si se realizeaza rapid chiar in locuinta ta. Un asemenea document este foarte des solicitat, de regula in cadrul tranzactiilor sau in redactarea declaratiilor de impunere. De aceea, este mai mult decat necesar ca documentul sa fie realizat in mod optim.

– Modelarea 3D a proprietatii detinute este un serviciu cu o foarte mare cerere. Modelul tridimensional este suportul pentru proiectarea sau realizarea diferitelor studii de specialitate. Astfel, este modalitatea ideala de redare cu precizie ale elementelor topografice si urbanistice. Pentru a prelua informatiile de pe teren se utilizeaza o drona pentru ca prelucrarea sa se faca in mod punctual.

-De asemenea ofera trasari in constructii si limite de proprietate. Deoarece delimitarea corecta este necesara pentru inceperea unui proiect de constructie, ai la dispozitie un personal specializat si aparatura moderna.

-Pentru o colaborare placuta, dar si pentru siguranta calitatii, un expert topograf din echipa iti va oferi toate informatiile necesare. Astfel, vei avea parte de sfaturi si asistenta in permanenta pe toata durata proiectului de cadastrare si intabulare. De asemenea, va avea in vedere identificarea si solutionarea tuturor problemelor de natura topo-cadastrala.

Topo Cad Vision trebuie sa fie alegerea ta pentru orice tip de documente si masuratori, pentru toate tipurile de imobil. Cu aparatura de ultima generatie, personal specializat si asistenta permanenta, vei avea documentele cerute in cel mai scurt timp posibil.
Apeleaza cu incredere la serviciile unei firme care este alcatuita dintr-o echipa dinamica ce este definita de profesionalism!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.