Trecerea de la tigara normala la tigara electronica: Beneficiile din spatele unei astfel de hotarari

0
627

Tigara electronica reprezinta o alteernativa de luat in calcul, in cazul persoanelor care doresc sa se lase de fumat, sau care vor sa inlocuiasca tigarile clasice cu “altceva”. Renuntarea la fumat este o adevarata provocare, iar cei care sunt impatimiti ai acestui viciu pot confirma cu lejeritate aceasta afirmatie. 

De ce isi doresc oamenii sa se lase de fumat? Care sunt beneficiile pe care le poate oferi trecerea de la tigarile clasice la cele electronice? De unde poti comanda e-tigari, alaturi de celelalte accesorii ce permit vaparea? Iata care sunt principalele topicuri pe care le abordam impreuna astazi: 

Care sunt dezvantajele fumatului de tigari obisnuite?

Fumatorii isi doresc sa se lase de acest viciu, chiar daca renuntarea presupune vointa si multa rabdare, pentru ca organismul sa se obisnuiasca fara prezenta nicotinei. Motivele pentru care multi vor sa renunte la tigarile normale sunt variate. Iata doar cateva dintre cele mai importante: 

  • Fumatul excesiv poate contribui la aparitia unor forme severe de cancer, precum cel de plamani sau cel de gat. Astfel, speranta de viata a unui fumator inrait poate fi redusa cu aproximativ 20 de ani. 
  • Fumatul poate contribui la aparitiei problemelor cardiovasculare severe, precum infarctul miocardic sau accidentul vascular cerebral. Alte probleme medicale, a caror aparitie poate fi favorizata de fumatul excesiv: infertilitatea la femei, slabirea sistemului osos, dezvoltarea formelor de anxietate, aparitia gingivitei, cancerului dentar sau a diabetului. 
  • Fumatul provoaca dependenta, din cauza nicotinei regasite in tigarile obisnuite. Asadar, nu vorbim doar despre un capriciu, construit pe obicei, ci si despre o adictie cu implicatii fizice, ce poate fi, insa, combatuta. 
  • Fumatul este un viciu costisitor, mai ales pentru cei care obisnuiesc sa fumeze mai mult de un pachet pe zi. Un calcul simplu, realizat la finalul unui an, poate estima o suma extrem de ridicata, cheltuita pentru tigari, ce ar fi putut fi directionata catre alte nevoi familiale. 
  • Fumatul este insotit de un nivel scazut al acceptarii sociale. Principalele motive sunt: mirosul neplacut al fumului de tigara, murdaria produs de scumul cazut pe bancheta masinii, masa din bucatarie, hainele purtate, dar si deseurile rezultate in urma fumatului (chistoace si pachete aruncate la intamplare, in locuri nepermise). 

Pe ce avantaje se bazeaza trecerea la tigara electronica?

Varianta tigarilor electronice le-a suras fumatorilor inca din primii ani de la aparitia acestor produse pe piata romaneasca. Cu toate ca au trecut prin filtrele riguroase ale legislatiei in vigoare, tigarile electronice si-au consolidat un loc in mentalul colectiv, din punct de vedere al optiunilor pe care un fumator le are la dispozitie. Trecerea de la tigara la normala la un e-cig presupune: 

  • Control asupra nivelului de nicotina, pentru o tranzitie mult mai fireasca de la fumat la abstinenta totala, privind acest viciu; 
  • Costuri mai mici, privind intretinerea obiceiului de a vapa, comparativ cu sumele lunare directionate in trecut pe procurarea tigarilor normale; 
  • Libertatea de a alege aromele, cantitatea de aburi degajata, modelul produsului pe care il utilizezi pentru a vapa etc 
  • O doza de coolness suficient de mare, asociata unui e-cig, pentru a putea include acest produs pe lista accesoriilor de fashion din tinuta unei persoane.

Cum poti achizitiona rapid si fara mare efort un e-cig? 

Netul este de partea ta, in trecerea de la tigarile obisnuite la tigarile electronice. Gasesti cu doar cateva click-uri toate informatiile importante de la baza unei decizii de cumparare, cat si o suma extinsa de produse si accesorii pentru vapat. 

Cauta acum un e-cig potrivit nevoilor tale si comanda-l apoi online! Produsul ajunge chiar la usa casei tale in cel mai scurt timp posibil, pentru a putea incepe tranzitia de la fumat catre vapat, asa cum iti doresti! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.