Tratamentele faciale profesionale – de la infrumusetare la relaxare

0
357

In oferta saloanelor de infrumusetare vei putea regasi diferite tipuri de tratamente si proceduri menite a contribui la infrumusetare, la ingrijirea corpului sau la intretinerea acestuia. Printre procedurile regasite in oferta celor mai multe dintre saloanele de cosmetica regasim inclusiv tratamentele faciale.Acestea se adreseaza atat persoanelor care isi doresc sa beneficieze de proceduri de infrumusetare la nivelul pielii fetei, cat si persoanelor dornice de a se bucura de un tratament facial pentru relaxare si pentru revigorarea pielii.

Tratamente faciale de infrumusetare

Foarte multe persoane au diferite probleme in privinta aspectului pielii de la nivelul fetei. Printre aceste probleme cele mai frecvente sunt cele care se refera la riduri, aparitia cosurilor, acnee sau cicatricile rezultate in urma acneei, petele aparute odata cu inaintarea in varsta sau pielea lasata. Din fericire toate aceste probleme care sunt considerate ca imperfectiuni atunci cand vine vorba despre pielea de pe fata pot fi remediate sau imbunatatite folosind tratamente faciale profesionale.

Cele mai des utilizate tratamente faciale Pitesti pentru a rezolva problemele amintite anterior includ rejuvenarea tenului cu ajutorul luminii intens pulsate (IPL), curatarea faciala folosind tehnici cu ultrasunete si curentul galvanic, tehnica de microdermabraziune sau electrostimularea faciala. Una dintre cele mai apreciate proceduri este microderambraziunea. Aceasta poate fi folosita cu succes pentru a actiona la indepartarea petelor de varsta sau a urmelor lasate de acnee. De asemenea, microdermabraziunea se foloseste frecvent in cazul diminuarii ridurilor de pe fata.

Curatarea faciala inseamna indepartarea anumitor impuritati de la nivelul tenului astfel incat pielea fetei sa fie pregatita pentru procedurile de rejuvenare faciala. Curatarea tenului folosind ultrasunete si curent galvanic ofera rezultate foarte eficiente fara a ataca catusi de putin stratul de piele. Aceasta curatare faciala inseamna inclusiv indepartarea celulelor moarte si intensificarea circulatiei sanguine pentru un aspect ferm al tenului.

Rejuvenarea faciala cu ajutorul luminii intens pulsate inseamna folosirea luminii laser pentru a stimula productia de colagen si elastina la nivelul tenului. Aceste doua elemente contribuie la un aspect tanar al tenului si la incetinerea imbatranirii, respectiv la incetinerea aparitiei ridurilor.

Tratamente faciale pentru relaxare si revigoare

Daca te numeri printre acele persoane norocoase care nu au vreo problema cu pielea fetei sau care nu considera ca anumite aspecte pot fi considerate ce fiind inestetice, atunci poti sa apelezi la tratamente faciale Pitesti doar pentru a te relaxa si pentru a-ti revigora tenul. Masajele faciale executate de personal specializat sunt realizate cu foarte mare blandete si sunt folosite diferite produse profesionale.

Prin urmare te vei putea relaxa, iar circulatia sangelui la nivelul pielii fetei va fi stimulata astfel incat sa ajute la vindecarea tenului. Masajul facial este intotdeauna realizat folosind produse cosmetice profesionale si care sunt certificate de specialisti. In consecinta nu vor exista efecte adverse la adresa pielii fetei in urma acestor masaje faciale.

Indiferent daca consideri ca ai nevoie de tratamente faciale pentru infrumusetare sau daca doresti doar sa beneficiezi de un masaj la nivelul tenului, poti beneficia de tratamente faciale Pitesti la salonul de cosmetica Routine Beauty Center. Pentru mai multe detalii te asteptam pe www.routine-beauty.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.