Tratamentele de epilare definitiva – Solutia ideala pentru o piele mereu fina si frumoasa

Pilozitatea nedorita este unul dintre cele mai mari probleme cu care te poti confrunta. Chiar daca exista foarte multe variante pentru a scapa de parul nedorit de pe corp, trebuie spus ca cele mai multe dintre acestea nu ofera rezultate pe termen lung. Exista insa o solutie pentru a te bucura de o piele mereu fina si frumoasa, si anume tratamentele de epilare definitiva.Un astfel de tratament este alegerea ideala pentru a economisi timp, bani, dar mai ales energie.

Ce presupune tratamentul de epilare definitiva?

Tratamentul de epilare definitiva se aplica atat la nivelul corpului, cat si la nivelul fetei si se bazeaza pe lumina intens pulsata (IPL). Aceasta lumina de tip laser este absorbita de catre melanina care da culoarea firului de par si o conduce la nivelului foliculilor de par.Lumina laserului este transformata in caldura si in acest mod, prin tratamentul de epilare definitiva Ploiesti, este distrusa radacina firelor de par. La un interval de aproximativ 15 zile de la sedinta de epilare definitiva parul supus acestui tratament va cadea.

Tratamentele de epilare definitiva ofera un randament de circa 30% inca de la prima sedinta.Aceste tratamente pot fi folosite atat de femei, cat si de barbati pentru orie zone ale corpului unde se doreste eliminarea parului nedorit. Exista totusi anumite zone unde aceste tratamente nu se aplica, si anume in zona ochilor, zona urechilor sau la nivelul scalpului.

De asemenea, tratamentele de epilare definitiva in cazul barbatilor nu se aplica in zona intima. Pentru efectuarea unui tratament complet de epilare definitiva Ploiesti este nevoie de un numar cuprins intre 8 si 12 sedinte, acestea fiind efectuate la un interval de 4-8 saptamani distanta intre sedinte. Intervalul este stabilit in functie de ritmul de crestere a firelor de par.

Rezultatele tratamentelor de epilare definitiva

Atunci cand auzi vorbindu-se despre tratamentele de epilare definitiva trebuie sa stii ca rezultatele se vor vedea in timp si rezultatele depind de mai mult aspecte. Astfel, cele mai bune rezultate sunt obtinute de persoanele avand pielea alba sau in nuante cat mai deschise, iar parul sa fie cat mai negru si mai gros.Totusi, trebuie spus ca epilarea definitiva este eficienta si in cazul altor tipuri de piele si de par.

Chiar daca vorbim despre un tratament de epilare definitiva, trebuie spus ca datorita faptului ca organismul nostru este viu, acesta va produce mereu foliculi de par. Prin urmare, chiar daca foliculii de par distrusi in urma tratamentului de epilare definitiva nu vor mai genera fire de par, organismul va produce alti foliculi de par. In acest context este recomandat ca in urma efectuarii complete a unui tratament de epilare definitiva sa urmeze sedinte anuale de intretinere.

Aceste sedinte au rolul de a intretine eficient tratamentul initial, avand in vedere faptul ca in urma tratamentului firele de par care vor ramane sau vor aparea ulterior sunt foarte subtiri, rare, extrem de fine si decolarate. Altfel spus, sunt aproape insesizabile. Daca toate aceste informatii te-au convins, nu ezita sa apelezi la sedinte de epilare definitiva Ploiesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.