Transport sigur si usor cu ambalaje din plastic

Situatiile in care utilizam cutiile ca si solutii de ambalare, transport sau depozitare sunt foarte numeroase, atat in viata de zi cu zi cat si la munca si in multe alte imprejurari. Acestea ne ajuta sa pastram diverse obiecte in siguranta, sa le aranjam eficient astfel incat atunci  cand avem nevoie de ele sa le gasim rapid sau alternativ, sa le putem manevra cat mai usor atunci cand este cazul.

Luand ca punct de placare cutiile clasice, in timp au fost dezvoltate in acest sens fel de fel de alte sisteme. Spre exemplu termoboxuri, sau pe romaneste cutii termoizonlante, in care sa poata fi transportate sau depozitate diverse obiecte si lucruri care trebuie sa stea la o anumita temperatura. Practic, un fel de termos, doar ca este de fapt o cutie izoterma.

De la un caz la altul dar si in functie de continut, cutia utilizata trebuie sa fie realizate dintr-un anumit material. Ei bine, comparativ cu altele, plasticul am putea spune ca este mult mai bun, fiind rezistent la mai multe intemperii, un material usor si ieftin.

Numeroase modele de cutii de calitate dar si alte solutii pentru transport si depozitare gasim pe site-ul celor de la Schoeller Alibert, un producator cu traditie, cunoscut in toata lumea datorita solutiilor inovatoare si eficiente aduse in aceasta arie. Cutiile, navetele si lazile lor sunt destinate tuturor ramurilor economiei si industriei de la nivel mondial, de la sectorul agricol si pana la cel medica, utilizari casnice si nu numai.

Cand este vorba despre transport pe distante lungi si in diverse conditii de risc, nu este recomandat sa transportam obiecte fragile dar utilizand cutiile special de la Schoeller, putem sta ceva mai linistiti, acestea oferint un grad de protectie net superior comparativ cu alte tipuri de cutii.

Chiar daca sunt realizate din plastic si ne-am gandi ca daca un obiect casabil se va lovi de pereti se va putea sparge sau fisura, exista solutii salvatoare. Acestea sunt aduse de catre elementele de izolare, precum separatoare sau role de spuma in care pot fi imbracate obiectele ce urmeaza a fi depozitate in cutii.

Cei de la Schoeller Alibert ofera cutii de calitate superioara, realizate din plastic rezistent. Nu se vor sparge sau inmuia in cazul temperaturilor extreme sau a greutatii mari. Cutiile se pot stivui usor cand nu sunt folosite si unele modele se pliaza sau se pot dezasambla pentru a economisi spatiu.

Magazinul lor online ofera peste 1000 de produse, inclusiv navete pentru bauturi, paleti, cutii pentru transport, containere si galeti. Optiunile includ modele standard sau produse personalizate la cerere. Aceasta personalizare poate include termobox-uri, atat la interior cat si la exterior.

Pe langa faptul ca aceste cutii sunt perfecte pentru orice timp de aplicatii, atunci cand nu sunt utiliate pot fi stivuite foarte usor, mai toate modelele fiind realizate cu acest scop, de a ocupa cat mai putin spatiu atunci cand nu sunt utilizate.

Pe de alta parte, avem la dispozitie si modele care se pliaza sau chiar boxpaleti realizati din mai multe piese, care se pot dezasambla si reasampla foarte simplu si rapid. Astfel, orice firma care le va utiliza va putea elimina problema depozitarii lor atunci cand nu sunt utilizate.

Putem alege dintre cele peste 1000 de produse ale lor si navete pentru bauturi alcoolice sau non-alcoolice, paleti de plastic, boxpaleti, cutii pentru transport, cu capac sau fara, cutii stivuibile sau cutii pliabile, containere sau galeti pentru transport. Putem alege dintre modelele standard, sau, prin intrarea in contact cu reprezentantii lor, putem obtine produse personalizate dupa preferintele si nevoile noastre. Acest lucru este posibil si in cazul termobox-urilor, atat la interior cat si la exterior.

Fiecare companie care doreste sa cumpere anumite produse, chiar si cutii, cu siguranta ca va dori sa le si personalizeze astfel incat sa se poata observa ca apartin companiei. Este vorba fie de culoare, de un logo, un nume sau chiar o anumita imagine iar cei de la Schoeller se pot ocupa si de acest aspect. Totodata, asa cum am spus si mai sus, este posibila si realizarea cutiilor sa a celorlalte recipiente la anumite dimensiuni si forma, dupa nevoie clientilor.

In acelasi scop sau in altele, posibilitatea de reutilizare este un alt aspect pozitiv al cutiilor realizate din plastic. Se pot curata si dezinfecta foarte usor, pentru ca apa si nici agentii de curatare nu vor afecta plasticul dupa care se vor lasa la uscat si pot fi reutilizate in diverse alte aplicatii.

Nu putem face acest lucru cu o cutie de carton de exemplu, cum nu puteam nici sa ii luam sau sa ii punem inapoi capacul in functie de cum o utilizam. De asemenea, si in cazul altor materiale, apa sau agentii de curatare pot avea un efect negativ, poate ca nu imediat dar cu siguranta in timp. Insa plasticul va rezista la acest capitol mult si bine.

Tot in ceea ce priveste aspectele pozitive, cutiile de la Schoeller sunt special create pentru a putea fi manevrate mult mai usor, avand manere de prindete si sisteme inteligente de inchidere si deschidere ale capacelor. In mare, acestea se deschid si se inchid foarte usor dar asta nu insemna ca vor face asta fara sa le actionam noi. Iar in cazul cutiilor care se pliaza, si manerele de prindere pot fi scoase si atasate inapoi atunci cand vom reasambla cutia.

Pentru mai multe informatii referitoare la produse, posibilitatile de personalizare, preturi si alte aspecte, puteti accesa site-ul lor sau ii puteti contacta la adresele disponibile. Totodata, este disponibil si newsletter-ul la care va puteti abona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.