Transplantul de par efectuat in Romania – motive pentru o astfel de alegere

Procedura implantului de par se numara printre cele mai cautate proceduri chirirugicale din domeniul medicinei estetice. Este la mare cautare printre barbatii care se confrunta cu problema alopeciei sau a pierderii parului. In zilele noastre exista o multitudine de variante atunci cand vine vorba despre procedura implantului de par.

Exista varianta unor clinici din strainatate unde pot fi efectuate astfel de proceduri estetice. Dar in acelasi timp exista optiunea clinicilor de specialitate din Romania. Daca acum cativa ani clinicile din strainatate erau varianta preferata a romanilor, trebuie spus ca exista suficient de multe motive pentru care sa urmezi procedura de transplant de par la o clinica de specialitate din Romania. Sa descoperim impreuna cele mai importante motive care sustin o astfel de optiune.

Clinici specializate si personal medical profesionist

Faptul ca in Romania gasim clinici specializate, cu echipamente si aparatura de ultima generatie care sunt folosite in vederea aplicarii celor mai inovative tehnici si metode in implantul de par este un argument suficient de solid in a face o astfel de alegere.

In acelasi timp exista personal medical profesionist si cu instruire temeinica exact pe domeniul implantului de par. In consecinta vei putea beneficia deopotriva de personal medical pregatit la standardele din vestul Europei, dar si de echipamente sau apartura care sa sustina rezultatele cele mai eficiente in aceasta procedura.

Elimini nevoia de a lipsi din tara

Un al doilea motiv poate fi cel referitor la faptul ca nu va fi nevoie sa pleci din tara pentru o anumita perioada de timp. Drept urmare nu vei avea nevoie de a-ti lua concediu sau de a lipsi de acasa pentru cateva zile in care sa ai parte de procedura implantului de par, de controlul dupa procedura si de supravegherea post-operatorie. In acest mod vei putea sa dedici timp familiei si sa pastrezi zilele de concediu pentru perioada in care iti doresti sa te relaxezi in destinatiile preferate de vacanta.

Economie importanta de timp

Tot in randul motivelor care recomanda efectuarea procedurii de transplant de par in Romania regasim si economia importanta de timp. Datorita faptului ca nu mai este nevoie sa calatoresti in afara tarii si sa petreci cateva zile la destinatia unde poti efectua implantul de par, vei putea sa economisesti timp pretios. De asemenea vei putea sa eviti oboseala aferenta unor astfel de drumuri.

Economia cu costurile deplasarii in strainatate

Nu in ultimul rand putem aminti aici si evitarea costurilor cu deplasarea in straintate si a costurilor cu cazarea la destinatia respectiva. Prin urmare vorbim si despre o economie din perspectiva financiara.

Tine cont de aceste aspecte in momentul in care vrei sa rezolvi problema calvitiei si esti in dubii daca sa apelezi sau nu la o clinica din Romania pentru procedura de transplant de par. Pentru a beneficia de medici calificati si care au o vasta experienta in acest domeniu, poti sa ai in vedere Look Clinic. Informatii complete privind serviciile oferite de aceasta clinica specializata in implantul de par sunt disponibile accesand www.lookclinic.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.