Tot ceea ce trebuie sa stii despre implantul dentar rapid

Cu totii ne dorim un zambet perfect, un zambet sanatos si pe care sa il afisam cu incredere ori de cate ori avem ocazia.Pe de alta parte, din diverse motive si ca urmare a diferitelor cauze, zambetul poate sa ne fie afectat de teama creata de o dantura imperfecta sau chiar de o dantura in care dintii lipsa reprezinta un motiv de pierdere a increderii de sine sau chiar de scadere a stimei de sine.

Mai mult, pe langa latura psihologica generata de lipsa unui dinte sau a mai multor dinti, o astfel de problema la nivelul danturii poate genera si alte probleme precum cele de masticatie si ulterior chiar de digestie. Din fericire aceste probleme pot fi solutionate cu ajutorul unui implant dentar. Iar in ultimii ani medicina dentara a evoluat foarte mult astfel incat acum poti beneficia de un implant dentar rapid sau tratamentul stomatologic care mai este numit „dinti intr-o zi”.

Caracteristicile implantului dentar rapid

Atunci cand vorbim despre un implant dentar rapid avem in vedere acel implant dentar care se face intr-un timp foarte scurt, printr-o singura vizita la cabinetul stomatologic. Tocmai de aceea, atunci cand alegi sa apelezi la tratamentul stomatologic dinti intr-o zi Alexandria beneficiezi de foarte multe avantaje comparativ cu un implant dentar clasic. La fel ca si in cazul implantului dentar clasic, si cel rapid presupune implanatarea unui dinte artificial in locul dintelui natural pierdut. Doar ca implantul dentar rapid decurge mult mai repede si cu mult mai putin disconfort pentru pacient.

Mai mult decat reducerea disconfortului si rapiditatea cu care se desfasoara un tratament stomatologic dinti intr-o zi Alexandria, acesta aduce aceleasi beneficii din punct de vedere practic si estetic precum implantul dentar clasic. Insa fata de durata de 4-6 luni de zile a unui implant dentar clasic, implantul dentar rapid inseamna doar o singura vizita la cabinetul stomatologic.

Profita de avantajele tratamentului stomatologic dinti intr-o zi

Dincolo de avantajul de a reduce foarte mult durata implantului dentar prin tratamentul dinti intr-o zi, acest tip de tratament stomatologic ofera inclusiv avantajul de a reduce foarte mult durerile care sunt adesea asociate cu numeroasele operatiuni medicale specifice unui implant dentar clasic. Altfel spus, extractiile multiple, introducerea de oase aditionale daca este necesar, montarea implanturilor si a coroanelor dentare, toate acestea sunt efectuate intr-o singura zi in cadrul implantului dentar rapid.

Tratamentul dentar numit dinti intr-o zi poate ajuta orice pacient care doreste sa isi recapete zambetul intr-un timp foarte scurt si cu multa mai putin disconfort. Daca pana acum nu stiai care este cea mai rapida si cea mai putin dureroasa varianta de tratament pentru a recastiga increderea in zambetul tau si pentru a avea din nou dantura completa, iata ca tratamentul dinti intr-o zi Alexandria vine sa raspunda acestor nevoi ale pacientilor care au suferit de pierderea unui dinte sau a mai multor dinti. Un astfel de tratament stomatologic se adreseaza atat pacientilor care au nevoie de o intreaga punte dentara, cat si pacientilor care deja au montat un implant dentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.