Top filme cu Sylvester Stallone

Sylvester Stallone este unul dintre cei mai apreciati actori din filmele de actiune, care s-au bucurat tot timpul de un succes urias.

Iata cum arata topul celor mai bune filme cu Sylvester Stallone:

1. Rocky (1976) – A fost practic filmul care i-a schimbat cariera lui Stallone. Stallone a facut un rol magistral, iar Rocky a castigat trei premii Oscar la editia a 49-a. La un buget de aproximativ 1 milion de dolari, filmul a avut un succes comercial urias, avand incasari de peste 225 de milioane de dolari, echivalentul a 1 miliard de dolari in banii din zilele noastre. Filmul a avut apoi opt continuari, iar Stallone a avut un rol important in toate.

El a interpretat in continuare rolul lui Rocky, a fost scenarist in sase si co-scenarist in alte doua. De asemenea, patru dintre ele au fost regizate de el. In plus, Rocky este considerat si unul dintre cele mai bune filme cu tematica sportiva din istorie.

2.The Expendables (2010) – Un film de actiune cu o distributie de exceptie, din care au mai facut parte si Jason Statham, Jet Li si Dolph Lundgren. De asemenea, Sylvester Stallone a fost si regizorul acestui film. The Expendables prezinta povestea unui grup de mercenari care primesc o misiune in America Latina. The Expendables a avut un buget de 80 de milioane de dolari, iar incasarile au trecut de 270 de milioane de dolari. Succesul acestui film a dus la aparitia a inca doua filme, dar si a unui joc disponibil la NetBet cazinouri online. Astfel, compania Megaways a lansat jocul The Expendables, care contine printre simboluri chipurile actorilor principali din film, dar si amunitie. De asemenea, jocul vine si cu rotiri gratuite.

3.Rambo – First Blood (1982) – Un alt film care i-a schimbat cariera lui Stallone si cu care actorul se identifica. Stallone il interpreteaza pe veteranul de razboi John Rambo, care e nevoit sa isi faca dreptate de unul singur. Bugetul filmului a fost de 15 milioane de dolari, iar incasarile au trecut de 125 de milioane de dolari. Filmul are nota 7.7 pe IMDB din peste 220 de mii de voturi exprimate.

De asemenea, First Blood a avut un succes urias si in China, unde a fost cel filmul american cu cele mai bune vanzari in cinematografe pana in 2018. Dupa First Blood au mai aparut patru continuari, toate cu Stallone in rolul de actor principal si co-scenarist. De asemenea, au mai aparut si desene animate, reviste de benzi desenate, carti, jocuri video, dar si o varianta de Bollywood, destul de distractiva desi e un remake.

4. Creed – Stallone a pastrat rolul de Rocky Balboa in acest film, ca antrenor al lui Adonis „Donnie” Johnson, fiul fostului campion mondial Apollo Creed. Chiar daca initial nu a dorit sa revina in box, accepta si a fost apreciat pentru rolul din acest film. Creed a avut un buget de 35-40 de milioane de dolari, iar incasarile au trecut de 170 de milioane de dolari. De fapt, Stallone a fost inclusiv nominalizat la Premiile Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar. Creed a mai avut o continuare in 2018, an in care a fost lansat si jocul Creed: Rise to Glory.

5. Cop Land (1997) – Un alt film care are o distributie de top. Pe langa Stallone, in Cop Land mai pot fi vazuti Robert De Niro, Ray Liotta si Harvey Keitel. Stallone este un serif intr-un mic orasel din New Jersey, dominat de politisti corupti, pe care incearca sa ii demaste. Filmul a avut un buget de 15 milioane de dolari, iar incasarile au trecut de 63.7 milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.