Top 3 cele mai inovative si neobisnuite bijuterii ale prezentului

Intr-o lume in continua schimbare, chiar si domeniul bijuteriilor si-a adaptat oferta, in functie de cerinte. Astfel se face ca in prezent exista o varietate de modele de bijuterii, fiecare aducand anumite elemente in plus, marcate de inovatie si de creativitate. Iata care sunt bijuteriile speciale pe care le poti alege si cum se pot transforma acestea in adevarate piese de storytelling.

Bijuterii cu stocare inteligenta de la anyoli.ro

Un concept inovativ de bijuterii, care cucereste prin ideea inovativa de a transmite mesaje video, audio sau text celor dragi, este reprezentat de piesele de la Anyoli. Realizate din aur sau cu pietre naturale, aceste bijuterii nu sunt doar accesorii menite sa constituie un dar special sau un accesoriu al garderobei tale, ci beneficiaza de tehnologia NFC care permite integrarea de mesaje text, audio sau video, ce pot fi citite prin intermediul aplicatiei dedicate Anyoli.

Este important de stiut faptul ca persoana care primeste acest dar va trebui sa activeze datele mobile sau NFC si sa aiba instalata aplicatia, iar ulterior, o data citit, mesajul va putea fi deschis chiar si offline.

Poti alege un lantisor cu stocare inteligenta pentru mama, sora ta sau sotia ta, iar acest dar va fi cu siguranta unul unic si special, care nu a mai fost vazut pana acum. Poti integra orice mesaj vrei pentru cei dragi tie, usurinta vizualizarii si intregul traseu al descoperirii fiind un drum special, plin de emotie.

Aceste bijuterii cu mesaj pe telefon sunt in mod cert unul dintre cele mai speciale modalitati de a-i bucura pe cei dragi, iar in contextul digitalizarii si al folosirii din ce in ce mai acerbe a dispozitivelor mobile putem spune ca ele sunt viitorul la nivel de cadouri inteligente.

Bijuterii cu lapte matern sau suvite din parul bebelusului

Un mod inedit de a purta cu drag amintiri din vremea bebelusiei este sa alegi bijuteriile cu lapte sau cu suvite de par. Aceste tipuri de bijuterii sunt deosebit de populare in randul mamicilor si sunt o expresie a evidentierii importantei vietii.Aceste bijuterii iti permit sa porti la gat povestea nasterii si iubirea fata de copilul tau, iar in acelasi timp sa te bucuri de o piesa de bijuterie cu adevarat speciala, estetica si deosebita.

Bijuterii cu pietre semipretioase in functie de zodie

Nu neaparat inovative, cat foarte actuale sunt bijuteriile cu pietre semipretioase, aferente unor zodii. Aceste bijuterii sunt speciale prin prisma aspectului si a insemnatatii pe care pietrele semipretioase o au.

Fiecare piatra semipretioasa are un corespondent la nivelul zodiilor determinate de data nasterii, iar din dorinta de apartenenta, folosim adesea gruparea zodiacala si pentru a atribui elemente specifice, care sa ni se potriveasca.

Fiecare tip de bijuterie in parte este special, iar dintre toate, bijuteriile cu stocare inteligenta de la anyoli.ro par a cuceri din ce in ce mai multe persoane, cu un trend ascendent in viitor datorat folosirii tehnologiei chiar si in scopuri creative. Alege asadar o bijuterie care sa pastreze in timp povestile pe care vrei sa le spui, bazandu-te si pe evolutie tehnologica, nu doar pe ideea de estetica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.