TOP 3 case de pariuri online

Casele de pariuri online au luat o mare amploare in Romania in ultimii ani acest lucru datorandu-se mai multor factori cum ar fi confortul, comoditatea, eficienta timpului si altele. Atunci cand alegi sa pariezi online, trebuie sa tii cont cateva aspecte importante in alegerea unei case de pariuri care sa se potriveasca nevoilor tale. Mai jos iti voi prezenta un top al celor mai bine cotate case de pariuri din Romania in momentul acesta.

888 sport

888 sport este una dintre cele mai vechi case de pariuri online si totodata cea mai apreciata de catre majoritatea pariorilor profesionisti si amatori. In oferta 888sport vei gasi un bonus consistent de bun venit atunci cand iti validezi contul si faci prima depunere. Vei primi 100% bonus la prima depunere in limita a 1000 RON si 25 RON bonus la cazino. 888 sport pune la dispozitia clientilor o gama variata de sporturi si tipuri de pariuri.

De asemenea, pentru evenimentele importante, pe aceasta platforma vei gasi cote speciale. 888 sport sta foarte bine si la capitolul promotii oferind o promotie numita “Traieste visul american” care iti returneaza miza in limita a 100 RON la pariurile care au in componenta minim 5 evenimente selectate din SUA.

Betfair

Casa de pariuri Betfair este printre singurele case de exchange din lume care ofera plasarea unui pariu impotriva unui rezultat. Pe langa acest lucru, Betfair este printre cele mai bune case de pariuri legale din Romania si se remarca atat prin cotele foarte bune pe care le ofera la evenimentele speciale, cat si prin diversitatea de optiuni de pariuri. Pariorii care aleg Betfair beneficiaza atat de o aplicatie pentru Android, cat si de aplicatie pentru iOS, acest lucru fiind foarte important in perioada in care telefonul este un must-have. Betfair ofera transmisiuni live din nu mai putin de 13 sporturi printre care curse de cai si ogari.

Betano

Betano a inregistrat o evolutie spectaculoasa in ultima perioada in randul pariorilor, in principal datorita ofertei de bun venit, a pariurilor diverse, a optiunii de pariuri antepost si a transmisiunilor live. Bonusul de bun venit consta in 100% la primul depozit in limita a 500 RON. Betano vine in dezvoltarea satisfactiei clientilor si a maximizarii profiturilor acestora prin operarea cu marja 0% a unor evenimente sportive importante. Un alt aspect forte al Betano este optiunea de Cash Out care permite jucatorilor incheierea unui pariu in orice moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.