Toamna este momentul oportun pentru a ne asigura de functionarea optima a termopanelor

0
294

Alegerea ferestrelor de termopan a avut la baza ca principal argument faptul ca izoleaza foarte bine interiorul locuintei de exterior si astfel nu se mai pierde caldura pe care o facem pentru incalzirea locuintei in zilele racoroase sau in zilele geroase de iarna. Daca atunci cand termopanele sunt noi-noute totul functioneaza perfect si se resimte confortul pe care acestea il ofera odata cu venirea zilelor racoroase, trebuie spus ca trecerea anilor poate sa afecteze acest confort astfel incat sa mai fie ca la inceput.

Tocmai de aceea, daca termopanele pe care le ai montate au deja cativa ani de utilizare este recomandat ca odata cu venirea zilelor de toamna sa te asiguri ca totul functioneaza in parametrii optimi si vei beneficia de o izolatie foarte eficienta si pentru iarna care urmeaza sa vina.

Semne care indica necesitatea reparatiilor

Pentru a evita orice problema cu termopanele odata cu venirea iernii, este recomandat sa verifici garniturile termopanelor si feroneria acestora. Garnitura unui termopan asigura aproximativ 80% din etanseitatea si izolarea termopanelor, prin urmare este foarte important ca garniturile sa fie bine prinse pe tamplaria de PVC si este obligatoriu sa nu fie rupta.

Pe de alta parte este foarte important ca fereastra sa se inchida perfect si sa se deschida la fel, fara vreun efort atunci cand manevrezi manerul. De asemenea balamalele trebuie sa fie in stare perfecta de functionare. In momentul in care observi ca garniturile nu sunt in stare optima pentru a asigura etanseitatea sau daca observi ca inchiderea si deschiderea termopanelor se face cu dificultate, atunci nu iti ramane decat sa cauti servicii de reparatii termopane. Poti chiar sa apelezi la o astfel de firma si daca nu ai cunostintele sau experienta pentru a evalua pe cont propriu starea termopanelor.

Ce servicii ofera o firma profesionista in repararea termopanelor?

Chiar daca pana acum nu ai mai avut nevoie de servicii pentru repararea termopanelor, este important sa stii ca atunci cand apelezi la o firma profesionista si cu experienta in acest domeniu vei putea beneficia de servicii complete pentru identificarea si solutionarea oricarei defectiuni.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa gasesti acea firma care este considerata ca fiind o firma serioasa si care are o buna reputatie in randul clientilor. Astfel vei avea garantia ca vei beneficia de promptitudine si de calitatea serviciilor prestate. O astfel de firma se va deplasa in cel mai scurt timp la adresa solicitata pentru a identifica in mod corect si exact problema cu care te confrunti in cazul termopanelor.

Daca este vorba despre o problema minora si aceasta poate fi rezolvata pe loc, atunci te vei bucura ca intr-un timp foarte scurt ai rezolvat problema. Daca in schimb este nevoie de inlocuirea unor piese, atunci se va face o programare pentru o data ulterioara in vederea inlocuirii pieselor uzate sau defecte astfel incat termopanele sa functioneze din nou ca la inceput. Serviciile oferite de o firma profesionista specializata in reparatii termopane includ revizia termopanelor, reconditionarea pieselor uzate, reglaje si de asemenea inlocuirea pieselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.