TechStore.Ro -Ajutam la relansare HoReCa cu aparatura profesionala Tecfrigo Italia

Orice afacere din domeniul HoReCa are nevoie de aparatura de cea mai buna calitate pentru a functiona corect. Pauza generata de pandemie le-a permis administratorilor de restaurante, pensiuni si hoteluri sa faca o analiza atenta asupra echipamentelor cu care lucreaza si sa descopere tot ceea ce este functional si ceea ce nu este functional.

Tocmai de aceea, contrar asteptarilor, vanzarile de Frigidere, aragazuri, cuptoare sau alte echipamente, precum Vitrine de Cofetarie, mese din otel inoxidabil, etc, au crescut considerabil in aceasta perioada.

Partea proasta este ca toate echipamentele pentru bucatariile profesionale sunt foarte scumpe. Tocmai de aceea, TechStore.ro vine in ajutorul domeniului HoReCa, comercializand aparatura profesionala la cele mai bune preturi.

Unul dintre brandurile cu care ne mandrim este Tecfrigo. Este un brand italian care comercializeaza Vitrine de Inghetata, vitrine de cofetarie si o multime de echipamente pentru patiserii, restaurante sau cofetarii, iar valorile pe care se bazeaza sunt urmatoarele:

  • Atentie la detalii. Toate echipamentele produse de Tecfrigo sunt gandite in asa fel incat sa asigure o eficienta maxima. Compania are doar 70 de angajati, insa toti sunt bine pregatiti si construiesc echipamente perfecte;
  • O buna optimizare a costurilor. Motivul pentru care Tecfrigo a ajuns sa aiba succes la nivel mondial este faptul ca ofera echipamente foarte bine optimizate din punct de vedere al costurilor. Este important sa poti cumpara echipamente pe care te poti baza si al caror cost este unul acceptabil;
  • O diversitate mare de modele. Vitrinele sunt produsele principale comercializate de Tecfrigo. Acestea sunt foarte variate in ceea ce priveste dimensiunile sau designul, in asa fel incat sa se potriveasca fara probleme in orice spatiu.

Techstore.ro, furnizorul care aduce Tecfrigo in Romania

Echipamentele Tecfrigo pot fi gasite in magazinul nostru destinat atat profesionistilor, cat si amatorilor de bucatarie. Techstore este un magazin cu peste 2000 de echipamente de cea mai buna calitate, comercializate rapid in toata tara. Avem o experienta de peste 10 ani si de-a lungul timpului am reusit sa gasim cele mai bune solutii pentrru bucatariile profesionale sau pentru bucatariile casnice, in care se prepara mancaruri ce necesita o foarte mare atentie la detalii.

In magazinul nostru poti gasi branduri precum Haier, Hitachi, IoMabe si Bertazzoni si te poti baza pe cateva calitati de care suntem mandri:

  • Livram echipamentele rapid, in toata tara;
  • Ne asiguram ca fiecare echipament este 100% functional;
  • Optimizam foarte bine preturile, in asa fel incat investitia ta sa fie minima.

Ne dorim un domeniu HoReCa performant in ROmania, iar pentru asta, fiecare hotel, restaurant, cofetarie sau patiserie are nevoie de echipamente de cea mai buna calitate. Tocmai de aceea, am pus bazele acestui magazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.