Storeexpert.ro asigura depozitarea proviziilor tale cu sisteme de rafturi de calitate

Se spune ca tot ce ni se intampla in viata bun sau rau este folositor si cand provoaca durere.Pandemia ne-a invatat multe lucruri utile, cum ar fi:

-necesitatea izolarii sociale la un moment dat si cat de pretios este timpul petrecut cu familia.
-necesitatea unui spatiu de depozitare a proviziilor pe care trebuie sa le aiba in casa orice om .

In cazul in care nu se poate iesi din casa din diferite motive, gospodina ar trebui sa aiba la indemana: faina, zahar, ulei, orez, paste fainoase si alte alimente de stricta necesitate. Toate acestea nu se ingramadesc la voia intamplarii prin camere sau pe etajerele fixate pe peretii bucatariei, fiindca daca sunt asezate pe parchet risca sa mucezeasca, daca sunt asezate pe etajere sa se prabuseasca simultan cu ele.

In plus, existenta unor rafturi rezistente inseamna pastrarea ordonata a alimentelor. Sa nu uitam ca acestea pot fi etichetate sau se pot rezerva sectore sau rafturi intregi borcanelor cu gemuri, conservelor din legume sau muraturilor. Cand are rafturi suficiente in camara sau in pivnita, gospodina se duce cu ochii inchisi sa ia ce are nevoie de pe ele.
-pastrarea normelor de igiena personala, dar si a curateniei din locuinte.

Cum sa poti dezinfecta toate incaperile din casa, cand proviziile stau gramada din cauza lipsei de spatiu?

https://www.storeexpert.ro/ este magazinul care ofera solutii viabile de stocare atat fabricilor si institutiilor, cat si gospodariilor individuale. Rafturile metalice rezistente prezinta o serie de avantaje la care ar trebui sa ne gandim acum, cat inca mai stam acasa si sa ne determine sa le comandam, apoi sa le montam in spatiul alocat depozitarii alimentelor.
Iata prin ce castiga rafturile metalice in fata altor tipuri de rafturi:

-se deterioreaza greu si au durata mare de viata.Daca sunt montate de profesionisti si se respecta greutatea pentru care sunt planificate pot rezista pana la 10 ani.

-in cazul demontarii lor pot fi utilizate ca rafturi second-hand sau duse la fier vechi si in acest mod se recupereaza o parte din bani. Un raft metalic nu ajunge niciodata la gunoi, ci este valorificat intr-un fel anume.

-se igienizeaza usor si profund, fiindca pot fi spalate cu apa si detergent. Rafturile din lemn nu suporta apa si lichidele, in plus, atrag vietatile nocive, cum sunt acarienii. Tot ele sunt cele care la umiditate pot umple alimentele depozitate in acel spatiu de mucegai.
„Ei, dar sunt greu de adus acasa si de montat” veti gandi eronat, inainte de a face un popas pe site-ul Storeexpert.ro.

In magazinul online de rafturi metalice veti descoperi ca puteti solicita de acasa:
-proiectarea spatiului de depozitare relizata de catre tehnicienii care vor economisi la maximum orice milimetru de loc.
Nu trebuie sa va ocupati personal de masuratori sau sa chemati pe cineva, fiindca se deplaseza un profesionist al firmei la fata locului.Este mult mai avantajos asa, fiindca tehnicianul va ajuta sa alegeti rafturile care se potrivesc spatiului, dar si lucrurilor pe care doriti sa le depozitati.

-transportul la adresa indicata a rafturilor cumparate sau inchiriate.

-montajul profesionist care garanteaza stabilitatea spatiului de depozitare. Multi beneficiari s-au declarat pe deplin multumiti de comportamentul rafturilor in timpul unor seisme de intensitate mare.Gospodina trebuie sa fie sigura ca se poate plimba de cate ori are nevoie de ceva printre rafturile pline, fiindca nu exista nici cea mai mica probabilitate ca acestea sa se prabuseasca sau alimentele sa se strice.

-inspectii periodice ale rafturilor si mentenanta acestora.
Acest furnizor special de rafturi metalice tine legatura permanent cu cumpartorii ca satisfactia acestora sa fie maxima.In depozitele de materiale de constructii se pot vedea rafturile marca Storeexpert si utilitatea lor. Intri in magazinul de piese auto, spatiile de depozitare de la acelasi furnizor sunt prezente si aici.

Storeexpert.ro este un furnizor de spatii de depozitare omniprezent in viata economica a Romaniei, dar la fel de important este ca practica preturi versatile, adica toti cei care au nevoie de rafturi de depozitare au acces la marfa, fiindca preturile se ajusteaza dupa puterea lor de cumparare.

Clientii care isi permit pot cumpara rafturi metalice noi. Orice agent economic trebuie sa investeasca in spatii de depozitare sigure.Din cauza pandemiei insa toti intreprinzatorii au avut de suferit. Daca o intreprindere mica are nevoie de rafturi metalice, patronii sau managerii ar trebui sa stie ca la Storeexpert.ro exista si rafturi second hand, care costa mai putin sau ca spatiile de depozitare pot fi inchiriate sau luate in leasing.

Toate solutiile sunt permisive si se amortizeaza in timp, fiindca atat produsele perisabile, cat si cele robuste au nevoie de rafturi pe care sa fie pastrate.Daca anumite produse pot fi puse pe jos pentru un timp scurt, sticlaria, legumele si fructele perisabile necesita pastrare pe rafturi sigure care sa le asigure protectie.

Imaginati-va ce s-ar intampla ca muncitorii veniti sa puna ambalajele cu pahare din cristal foarte scumpe pe jos s-ar impiedica si cazand s-ar taia in cioburi! In afara pierderilor materiale, s-ar produce si accidente nedorite, de aceea rafturile metalice ar trebui sa fie obligatorii in orice fabrica si in orice depozit de marfuri.

Acum este timpul sa faceti un popas pe site-ul magazinului de rafturi metalice si sa solicitati consultanta gratuita dupa ce v-ati informat despre produsele pe care le furnizeaza acest magazin, dar si despre serviciile de calitate premium!Dupa ce vi se prezinta solutia de depozitare potrivita, rugati-va ca tehnicienii cu inalta pregatire sa se ocupe si de proiectare si montaj.Nu uitati, proviziile se pastreaza la loc sigur, de aceea puneti la punct rafturile metalice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.