Trucuri, mituri şi greşeli când preparăm dulciuri pentru masa de Paşte, de la Ana Consulea, cel mai bun cofetar din România în 2017


Ana Consulea este expert cofetar şi fondator al Zexe Braserie, un loc născut din dorinţa de a reda savoarea cofetăriei româneşti. Tânăra a studiat arta cofetăriei în Franţa, la Şcoala de Cofetari din Montbeliard, unde a avut şansa să înveţe de la nume mari din cofetăria artizanală: Eric Vergne, Pierre Herme, supranumit „zeul macarons“, şi Miackel Azouz.    La doar 28 de ani, Ana Consulea este deja un nume cunoscut în lumea iubitorilor de dulce din Bucureşti, după ce a reuşit să reinterpreteze reţete istorice de prăjituri româneşti, uitate de foarte multă lume - Tache Ionescu, Carme... citeste mai mult


 
6 Aprilie 2018 in Life, Vizualizari: 65, Sursa: Adevarul
 

Comentarii

Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Ziare pe twitter


Un pianist rus, de talie internationala, traieste un calvar de cand Protectia Copilului din Marea Britanie i-a luat fiul: Din cauza lor, baiatul mi-a spus ca nu mai crede in Dumnezeu
Aduceti fiul lui Eugene acasa!

Stiri in timp real

 
«
»
Mo Tu We Th Fr Sa Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30