Românii consumă, în medie, 30 de milioane de mici de 1 Mai


Drumul micilor spre grătar începe cu o săptămână înainte de minivacanţa de 1 Mai. Carnea de porc şi de vită e pregătită în abatoare şi, de acolo, ajunge în măcelării. Pentru ca micul să sfârâie pe grătar, carnea trebuie ţinută la maturat cel puţin două zile. Măcelarii din toată țara se aşteaptă să vândă, în această perioadă, 30 de milioane de mici.
Românii consumă 30 de milioane de mici de 1 mai EMBED VIDEO LINK CU VIDEO Embed: Link: Grătarele încep să sfârâie la fiecare început de primăvară. Iar de 1 Mai toată lumea petrece la un mic. Secretul celor mai gustoşi... citeste mai mult


 
23 Aprilie 2018 in Afaceri si economie, Vizualizari: 92, Sursa: TVR
 

Comentarii

Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Ziare pe twitter


Un pianist rus, de talie internationala, traieste un calvar de cand Protectia Copilului din Marea Britanie i-a luat fiul: Din cauza lor, baiatul mi-a spus ca nu mai crede in Dumnezeu
Aduceti fiul lui Eugene acasa!

Stiri in timp real

 
«
»
Mo Tu We Th Fr Sa Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31