Reţeta de cozonac a unuia dintre cei mai buni cofetari din România


Ingrediente
Aluat: 100 ml lapte 30 grame drojdie 50 grame făină 2 ouă 150 grame zahăr 5 grame sare coaja unei portocale 5 ml esenţă de vanilie 5 ml esenţă de rom 250 ml de lapte 650 grame făină 150 grame ulei
Umplutură: 300 grame de zahăr 150 grame de alune de pădure coapte şi măcinate 150 grame de migdale coapte şi măcinate 100 grame (de la 3 ouă) albuş de ou 70 grame de cacao 15 ml esenţă de rom
Mod de preparare: Amestecaţi 100 de ml de lapte călduţ cu drojdia şi cele 50 de grame de făină. Lăsaţi la fermentat în jur de 15 minute, într-un loc călduţ.
Între timp, mixaţi ouăle, zahărul, sarea,... citeste mai mult


 
6 Aprilie 2018 in Life, Vizualizari: 63, Sursa: Adevarul
 

Comentarii

Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Ziare pe twitter


Un pianist rus, de talie internationala, traieste un calvar de cand Protectia Copilului din Marea Britanie i-a luat fiul: Din cauza lor, baiatul mi-a spus ca nu mai crede in Dumnezeu
Aduceti fiul lui Eugene acasa!

Stiri in timp real

 
«
»
Mo Tu We Th Fr Sa Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30