EXCLUSIV | Un fost selecţioner al României a izbucnit în momentul în care a auzit ultimele informaţii despre Crina Pintea: "Încă un punct negru în handbalul românesc"


Fostul selecţioner al României, Radu Voina, a analizat, la ProSport LIVE, evoluţia unei handbaliste care a evoluat enorm în ultima perioadă. Pivotul Crina Pintea a intrat în atenţia campioanei Europei Gyor, în urma evoluţiilor foarte bune, iar Radu Voina a dat un verditct dur. 
În urma evoluţiilor din ultima vreme, pivotul echipei naţionale a intrat în atenţia formaţiilor Gyor şi CSM Bucureşti. Campioana Europei are nevoie de o handbalistă pentru acest post după ce Yvette Broch şi-a anunţat retragerea din activitate înainte de startul sezonului, după ce toate echipele importante şi-au făcut loturile.
În urma informaţiilor apărute,... citeste mai mult


 
7 Decembrie 2018 in Sport, Vizualizari: 85, Sursa: Pro Sport
 

Comentarii

de Marian
7 Decembrie 2018
+ 1  - 1 0 (0 voturi)

Unde a-ti fost dle Voinea de 28 de cand sportul romanesc inclusiv handbalul a fost distrus .Nu cred ca e cazul sa va fac o situaite a dezastrului, cred ca o cunoasteti foarte bine.Si cu fata ce aveti, nu va dati seama in ce pozitie ingrata o puneti inaintea unor meciuri decive pentru nationala.Se pare ca nu a-ti invatat nimic de la oameni ca Oprea Vlase,Kust Ghermanescu si multi altii care v-au invatat nu numai sa fiti handabalist dar in primul rand sa fiti om .Se pare ca nu sa prins de dvs.Parca mai ieri intr-un articol va-ti apucat tot asa , in loc sa dati curaj fetelor, le dedea-ti indicatii pretioase sa stea cu capul plecat ca nu se stie ce va urma.Cred ca ar fi cazul sa luati o pauza ,sa mergeti sa faceti linistit sarbatorilor si daca considerati ca aveti suflet de sportiv sa reveniti, daca nu mai stati linistit si cresteti flori.

 


Ziare pe twitter


Un pianist rus, de talie internationala, traieste un calvar de cand Protectia Copilului din Marea Britanie i-a luat fiul: Din cauza lor, baiatul mi-a spus ca nu mai crede in Dumnezeu
Aduceti fiul lui Eugene acasa!

Stiri in timp real

 
«
»
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28