Cel mai bun desert românesc, după o reţetă veche de 100 de ani, cu „pita săracului“ în loc de blat FOTO


Este unul dintre cei mai renumiţi bucătari din România. Originar din Alba Iulia, chef Cosmin Ioan Toma este „bucătar de centenar“ şi cel care a lansat cea mai mare carte de bucate. Specialitatea sa este reinterpretarea reţetelor vechi. Una dintre acestea este chiar „Tortul Centenarului“, o reţetă veche de 100 de ani, culeasă de la bătrânii din Munţii Apuseni.
„Are la bază «pita săracului». Înainte pâinea se făcea o dată la o săptămână, nu ca astăzi. Şi atunci când se întărea, gospodinele nu o aruncau. O amestecau cu lapte, cu ouă,... citeste mai mult


 
21 Noiembrie 2018 in Life, Vizualizari: 102, Sursa: Adevarul
 

Comentarii

Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Ziare pe twitter


Un pianist rus, de talie internationala, traieste un calvar de cand Protectia Copilului din Marea Britanie i-a luat fiul: Din cauza lor, baiatul mi-a spus ca nu mai crede in Dumnezeu
Aduceti fiul lui Eugene acasa!

Stiri in timp real

 
«
»
Mo Tu We Th Fr Sa Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31