Atenție! Aceste alimente devin toxice dacă le reîncălziți

Atenție! Aceste alimente devin toxice dacă le reîncălziți
 

Unele alimente își pierd proprietățile nutritive, multe dintre ele devenind toxice dacă sunt reîncălzite. Ciupercile 
Atunci când sunt reîncălzite, ciupercile își schimbă compoziția de proteine și implicit gustul. Datorită schimbării acestor compoziții pot să apară o varietate de probleme digestive.
Carnea de pui   Dacă ești consumator de carne, mai bine o mănânci rece decât să o reîncălzești.   Cartofii Cartoful este un aliment extrem de nutritiv pe care nu ar trebui să îl reîncălzim pentru că își va pierde din proprietăți, devenind chiar toxic.
Nici spanacul, sfecla,... citeste mai mult


 
13 Martie 2018 in Actualitate, Vizualizari: 50, Sursa: Antena 3
 

Comentarii

Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Ziare pe twitter


Un pianist rus, de talie internationala, traieste un calvar de cand Protectia Copilului din Marea Britanie i-a luat fiul: Din cauza lor, baiatul mi-a spus ca nu mai crede in Dumnezeu
Aduceti fiul lui Eugene acasa!

Stiri in timp real

 
«
»
Mo Tu We Th Fr Sa Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30