Alimentele care devin toxice dacă le încălzești

Alimentele care devin toxice dacă le încălzești
 

Multe dintre mâncărurile preparate este firesc să le reîncălzim. Cu toate acestea, unele mâncăruri nu se reîncălzesc, deoarece, prin acest proces, devin toxice pentru organism.
Carnea de pui - Atunci când reîncălzeşti carnea de pui, aceasta suferă modificări la nivelul proteinelor din conţinutul său şi cauzează probleme digestive.
Ouăle - Dacă ţi-a mai rămas omletă de la micul dejun ar fi de preferat să nu le încălzeşti pentru a le consuma la prânz sau cină.
Ciupercile - Dacă le mai reîncălzeşt se pare că proteinele din ciuperci îşi schimbă compoziţia şi le transformă într-un aliment care poate să cauzeze dureri puternice... citeste mai mult


 
20 Septembrie 2018 in Actualitate, Vizualizari: 59, Sursa: Antena 3
 

Comentarii

Fii primul care comenteaza aceasta stire!

Ziare pe twitter


Un pianist rus, de talie internationala, traieste un calvar de cand Protectia Copilului din Marea Britanie i-a luat fiul: Din cauza lor, baiatul mi-a spus ca nu mai crede in Dumnezeu
Aduceti fiul lui Eugene acasa!

Stiri in timp real

 
«
»
Mo Tu We Th Fr Sa Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31