Spring IT se intoarce!

In perioada 2-6 martie, Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica și Informatica Economica (SiSC) pregateste cea de-a IX-a editie a proiectului Spring IT. SiSC este cea mai veche organizatie studenteasca din Academia de Studii Economice din Bucuresti, care a realizat peste 200 de proiecte, desfasurate cu succes, in decursul a 23 de ani de activitate.

Mii de studenti au fost influentati anual,  in mod pozitiv, atat in dezvoltarea profesionala, cat si in cea personala.Spring IT este un proiect ce are drept scop principal facilitarea contactului dintre studenti si reprezentantii unor firme importante din domeniul IT, oferind acces la o varietate de informatii si tehnologii de actualitate pe piata muncii.

Editia din aceasta primavara se va desfasura în cadrul ASE, Cladirea „Virgil Madgearu”, sala 2013. In cadrul primei etape, „Meet the Companies”, studentii au oportunitatea sa interactioneze si sa afle posibilitatile de angajare ale urmatoarelor companii: KPMG, Accenture, Ericsson, Softbinator, Adobe, Cegeka, American Greetings, 4PSA, Allianz Technology, EY, UBISOFT, Cornerstone Technologies, Creative Board Gaming. De asemenea, studentii au ocazia sa participe la workshopuri ce isi propun sa abordeze diverse teme, atat pe partea de hardskills, cat si pe partea de softskills.

Inscrierea se face online, in perioada 24 februarie – 1 martie, in urma completarii formularului, aflat pe site-ul http://springit.sisc.ro/. In cadrul acestuia, participantii isi vor atasa CV-urile, ce vor fi preluate de companiile partenere.

Mai multe informatii se gasesc pe site si pe pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/spring.it.sisc, unde echipa este pregatita sa raspunda la orice intrebare.Pentru orice nelamurire, coordonatorii proiectului va stau la dispozitie:

Tania Podoleanu, telefon: 0754470608, mail: [email protected]

Mihai Sirbu, telefon: 0720116168, mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.