Sofer de masina pe cutie automata? Acum ai un service auto specializat in reparatii cutii automate

Daca ai optat pentru un autoturism care functioneaza pe o cutie de viteze automata, atunci cu siguranta iti doresti sa poti beneficia de serviciile unor mecanici specializati in reparatii cutii automate. Pentru ca pana nu demult astfel de masini erau destul de rar intalnite pe drumurile din Romania, si numarul mecanicilor care ofereau astfel de servicii era foarte mic, este nevoie de ceva timp pana sa gasesti un service auto care sa ofere servicii de reparatie cutie automata de viteze.

Tocmai pentru a veni in intampinarea soferilor care au ales masinile pe cutie automata de viteze, SC Automatic Gearbox SRL si-a trimis toti mecanicii la cursuri de pregatire si specializare pentru reparatii de cutii automate de viteze in tari precum Olanda si Germania.Prin urmare, fiecare mecanic ce lucreaza pentru Automatic Gearbox are cunosintele, pregatirea necesara si experienta bogata in repararea de cutii automate de viteze.

In consecinta, orice sofer care detine si conduce un autoturism care functioneaza pe o cutie de viteze automata poate sa apeleze cu maxima incredere la mecanicii care lucreaza pentru Automatic Gearbox daca are nevoie de reparatii de cutii automate in Bucuresti.Pachetul de servicii ce vizeaza aceste reparatii cutii automate oferit de Automatic Gearbox este unul complet.

Astfel, poti regasi in oferta acestui service auto servicii de diagnoza, revizia cutiei de viteze automata, testarea in diferite conditii a cutiei de viteze, elaborarea de rapoarte pe baza diagnozei, repararea pieselor uzate sau defecte, inlocuirea pieselor care nu mai suporta a fi reconditionate, rezolvarea defectiunilor mecanice, hidraulice sau electrice, si in cele mai grave situatii, inlocuirea completa a cutiei de viteze.

Primul pas pentru a cunoaste exact situatia cutiei de viteze a masinii este diagnoza, iar la Automatic Gearbox acest serviciu este gratuit si poti sa beneficiezi de serviciul de diagnoza in orice moment, fara programare. Toate serviciile oferite de Automatic Gearbox in ceea ce inseamna reparatii cutii automate pot fi gasite pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Ca urmare a experientei in repararea de cutii automate de viteze si datorita expertizei in acest domeniu, unitatea de service auto Automatic Gearbox SRL este autorizata de catre Registrul Auto Roman (RAR). Acest aspect este cu siguranta o garantie in plus pentru fiecare sofer care alege sa apeleze la Automatic Gearbox pentru reparatii de cutii automate in Bucuresti.

Trebuie subliniat faptul ca pentru orice reparatie cutie automata de viteze mecanicii de la Automatic Gearbox ofera garantia manoperei, dar si garantia calitatii pentru piesele folosite pentru a inlocui piesele defecte sau uzate.Cei mai renumiti furnizori de piese auto din lume sunt parteneri ai Automatic Gearbox pentru a ne asigura ca orice piesa este nou-nouta si originala, pentru a se potrivi perfect cu autoturismul pe care urmeaza a fi montata, indiferent daca este un autoturism japonez, italian, american ori nemtesc.

De asemenea, atunci cand alegi Automatic Gearbox SRL pentru reparatii cutii automate beneficiezi si de cel mai bun raport calitate-pret pentru serviciile oferite de acest service auto si pentru piesele auto inlocuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.