Servicii funerare Cluj colaboreaza excelent cu apartinatorii

Sa traiesti in Cluj reprezinta o binecuvantare, fiindca nu este oras mai frumos in tara, cu oameni primitori si plini de omenie. La Cluj te indragostesti de viata, de oamenii care trec fericiti pe strada sau stau la terase cu farfuriile pline de mancare frumos mirositoare si cu o cafea buna in fata.De pe Dealul Feleacului se poate vedea orasul in toata splendoarea lui.

Daca asezarile umane ar fi comparate cu florile,Clujul ar fi pentru mine un crin imperial.
Din pacate, oamenii sunt muritori si la Cluj!Nicaieri nu exista pe pamant vreo cetate in care oamenii sa fie nemuritori.Poate ca nici nu ar fi bine sa ramanem in afara timpului si sa ne purtam durerile si supararile o vesnicie.La Cluj toate serviciile sunt de nota 10 +, asa ca servicii funerare Cluj sunt si ele inscrise in baza de date a dispeceratului mational 07Funerare, prin urmare sunt excelente.

Ce inseamna servicii de pompe funebre excelente?

1. Acele servicii totale care debuteaza cu preluarea decedatului in vederea pregatirii minutioase si se termina cu parastasul organizat la sfarsitul ceremoniei la preturi oneste. Costurile sunt comunicate transparent si nu se modifica in timpul colaborarii, decat daca se solicita servicii noi.

2. Program non-stop ca apartinatorii sa fie linistiti, sa nu intre in panica si sa nu fie obligati sa alerge atat de mult, cand sunt vulnerabili.

3. In stoc sa existe multe modele de sicrie, unele ieftine, altele de calitate medie si sicrie de lux pentru oamenii bogati care doresc si isi permit un sicriu foarte bun pentru decedatul lor.Evident ca sicriele vin la pachet cu echipamentele, cu crucea si capacul. Apartinatorii au dreptul sa aleaga casa de veci a celui drag, sa fie dintr-un material mai bun, sa aiba o culoare eleganta si sa fie lucrat fin. Nu putem minimaliza sicriul, fiindca el este in centrul atentiei ca si decedatul.

4. Pregatirea trupului neinsufletit sa se faca atent si sa nu se omita nimic din ceea ce trebuie facut si sa se tina cont de dorintele apartinatorilor. Toaletarea sa se faca in sali special amenajate ca trupul neinsufletit sa fie bine spalat si imbalsamat dupa aceea.

Firmele de pompe funebre care se respecta, cum este cea din Cluj, poate oricand sa ofere un machiaj special al fetei pentru estomparea suferintei si redarea imaginii din timpul vietii. Moartea isi lasa neplacut amprenta pe chipuri dragi care au fost candva frumoase.

Paloarea tenului sperie, in jurul ochilor pot sa apara cearcane, iar buzele devin vinete. Cu produse cosmetice speciale cel din sicriu va parea ca doarme.Profesionistii sunt capabili sa stearga urmele mortii de pe chipul cuiva si sa aranjeze perfect pe cel din sicriu. La Cluj am vazut decedati care erau mai frumosi in sicriu decat in timpul vietii.

5. Punctualitatea si disponibilitatea sunt note definitorii ale serviciilor oferite de firmele de pompe funebre care actioneaza conform codului stabilit de dispeceratul 07 Funerare.
Serviciile funerare premium includ o comunicare respectuoasa cu apartinatorii, fiindca situatia acestora este critica. Este de inteles ca un om caruia i-a murit o persoana draga nu poate vorbi fluent sau pe un ton calm, mai ales ca se teme ca nu vor fi rezolvate toate la timp.

Imaginati-va ca apartinatorul intreaba pentru a doua oara la cat va fi adus decedatul la capela, iar cel de la capatul celalalt al firului ii raspunde rastit! Cum vi se pare? Merita cineva un asemenea tratament?Punctualitatea este de asemenea importanta, fiindca apartinatorii nu trebuie sa stea cu emotii ca sicriul nu va fi adus la timp la capela ca toata lumea sa poata trece pe la catafalc pentru intalnirea de ramas-bun, ca masina nu va sosi la timp sa duca sicriul la cimitir si este posibil ca o parte din participantii la ceremonie sa plece, iar preotul sa aiba alt program si el si sa se grabeasca.

6. Masinile funerare sunt pregatite in orice timp sa duca sicriul acolo unde trebuie sa se afle. Ele sunt curate, functioneaza perfect si soferii sunt pregatiti sa plece in cursa din toate punctele de vedere. Nu exista masina funerara care sa nu asigure decedatului temperaturi scazute, prin urmare si in zilele caniculare decedatul nu va avea de sufert.
Masinile funerare au spatiu sigur pentru asezarea sicriului, dar si pentru cruce, capac si coroane.Totul este bine gandit si oamenii nu mai merg kilometri intregi cu coroanele in mana ca in trecut.

7. In pachetelele de mancare sunt alimente bune, sanatoase si in cantitati suficiente ca o forma de multumire adresata celor care si-au rupt din timpul lor sa fie alaturi de familia indurerata si sa perticipe la ceremonie. Merita multa apreciere cei care vin sa iti fie alaturi la un eveniment atat de trist, fiindca la petrecere toata lumea doreste sa participe. In Cluj se traieste frumos si bine, iar cei care mor sunt tratati cu mult respect si omenie.

O firma de pompe funebre de elita gestioneaza o inmormantare ocupandu-se de tot ceea ce presupune ea si oricat ar costa aceste servicii complete, recomand tuturor apartinatorilor sa le solicite ca in acest mod sa nu ramana traumatizati.Nu este usor sa fii nevoit sa conduci si sa mergi dupa certificatul de deces, sa te duci la evidenta populatiei ca buletinul celui decedat sa fie retinut si sa te ocupi si de cumparaturi!Cu acesti parteneri alaturi esti sigur ca evenimentul se va derula conform graficului si ca nimic nu va fi omis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.