Scuterul electric -Noua revolutie urbana

Traim intr-o perioada in care orasele noastre devin tot mai aglomerate si tot mai poluate. Timpii petrecuti in trafic cresc de la an la an iar in unele zone este aproape imposibil sa gasesti un loc de parcare. Solutia este una cat se poate de simpla iar acum este la indemana oricui: scuterul electric.

e-scutere a adus scuterele electrice NIU pentru prima data in Romania in luna mai 2018, scutere de o calitate ridicata care ofera o serie de caracteristici nemaintalnite pe niciun alt scuter electric: tracking prin GPS, alarma si notificari pe smartphone, cruise control, protectii multiple anti-furt precum si o aplicatie pentru iPhone si Android prin care puteti vedea autonomia ramasa, statusul bateriei, ultimele trasee efectuate precum si alte informatii importante despre scuterul dvs.

Scuterele electrice NIU folosesc baterii Litiu-Ion cu celule Panasonic fabricate in Japonia, motoare Bosch fabricate in Germania care au diferite puteri si au fost special concepute pentru aceste scutere, precum si renumitele sasiuri de aliaj Aluminiu si Titan fabricate in Korea.

In prezent un asemenea scuter electric se poate achizitiona la promotie incepand de la 1499 euro + TVA iar castigul dvs. este triplu: mai putin timp petrecut in trafic, loc de parcare garantat si un cost de doar 1 leu pentru 50 de km parcursi in oras. Nici nu mai mentionam designul premiat international de renumite publicatii de specialitate cum ar fi Reddot sau iDesign.

Un nou brand de scutere electrice a fost introdus in luna iunie 2019 si este vorba de Super SOCO, brand care face parte din colosul Australian VMOTO. Super SOCO este unul din cele trei branduri proprii ale VMOTO si se remarca printr-un design clasic redesenat si retransformat cu stil.Pentru prima data in Romania avem la dispozitie o motocicleta electrica care atinge o viteza de 95km/h si ofera o autonomie de peste 100 de kilometri.

Si ca să nu neglijăm iubitorii de adrenalină și off-road, în luna august am completat gama de produse cu cel de-al treilea brand recunoscut la nivel internațional: Sur-Ron. Am devenit astfel singurul magazin de specialitate din România care comercializează trei branduri puternice în materie de scutere și motociclete electrice.

Sur-Ron a creat de la zero o motocicletă de cross electrică anul trecut: Light Bee iar după un an de teste off-road i-a adus mai multe îmbunătățiri și acum livrează mdelul Light Bee X.Cu Light Bee X puteți transforma excursiile la munte într-o nouă aventură, o zi petrecută în natură poate însemna acum mult mai mult deoarece Light Bee X poate ține pasul cu orice motocicletă de enduro.

Important de stiut este si faptul ca acum puteti achizitiona aceste scutere electrice in rate prin parteneriatul nostru cu TBI Bank.Pentru a conduce scuterele noastre electrice pe drumurile publice este nevoie de carnet de conducere din orice categorie.

Conform reglementarilor privind circulatia autovehiculelor pe drumurile publice, cei care detin deja un permis de conducere, indiferent de categorie, pot conduce si scutere. Conform Art.24.1, litera d), „permisele de conducere eliberate pentru orice categorie sunt valabile pentru vehiculele din categoria AM“.Va invitam pe www.e-scutere.ro pentru a vedea mai multe detalii despre scuterele NIU si Super SOCO, a consulta ultima oferta de preturi, iar ulterior a programa un test-drive cu noua revolutie urbana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.