Schimba domiciliul fara probleme!

Fie ca esti un student care doreste sa schimbe chiria, sau vrei sa te muti cu familia intr-o alta locuinta, serviciul oferit de o firma de mutari este cu siguranta util, mai ales intr-o perioada cand trebuie sa reducem contactul cu alte persoane sau exteriorul. O astfel de firma se poate ocupa atat de impachetarea electrocasnicelor si a mobilei, dar si sa garanteze un transport sigur.

De ce este bine sa apelezi la o firma de transport mobila?

Raspunsul prompt este important. Dupa doar un singur apel telefonic si operatorul local trimite un reprezentant pentru evaluarea tuturor bunurilor tale. Mai ales mobilier si aparate de lux, precum si piese antice. Puteti obtine sau nu o oferta la fata locului.

Iata cateva dintre avantajele pe care la poti avea daca apelezi la o firma specializata de transport:

-te poti baza in totalitate pe echipa operationala fara sa depui nici cel mai mic efort;

-la cerere, firma poate pune la dispozitie atat manipulanti  pentru carat, incarcat si descarcat cat si personal instruit pentru demontat si remontat mobilier;

-operatiunea de transport este efectuata rapid, in siguranta si in termenii stabiliti;

-se pot incheia polite de asigurare pentru bunurile transportate;

-firma este dotata cu tot ce este necesar unui transport de mobila complet, ca de ex. chingi, folie, paturi, cartoane pentru protectia maxima pe durata transportului (protejarea mobilierului cu elemente specifice este gratuita);

-firma poate pune la dispozitie nu doar servicii de transport marfa si mobilier, dar si relocari de firme;

-marfa este livrata in conditii bune, aceasta nefiind afectata de intemperii (condens, umezeala) sau de gropile din carosabil.

O companie de transport mobila va efectua intotdeauna (sau ar trebui sa efectueze) o lista de verificare detaliata sau un inventar al tuturor bunurilor dvs., astfel nu exista nimic de pierdut pe parcurs. In plus, o companie buna de mutare va ofera intotdeauna posibilitatea de a lucra cu o asigurare personalizata, care sa aiba grija de orice accident care se poate intampla in timpul mutarii.

De asemenea, firma transport mobila are atat instrumentele adecvate pentru asamblarea si demontarea mobilierului, cat si a materialului de ambalare, care este cheia pentru a evita deteriorarea si incidentele. Pe de alta parte, nu este o idee buna sa incercati sa urcati intreaga casa pe cinci etaje fara lift. Alegeti o companie in miscare care are o platforma de ridicare, nu toate au acest instrument. Spatele tau nu va avea de suferit.

Angajarea unei firme de transport serioase ne ofera linistea sufleteasca si increderea ca veti avea o echipa de operatori instruiti, cu o vasta experienta in service, astfel incat bunurile noastre sa fie in cel mai bun loc posibil.

In unele orase, sansele de ocupare a drumurilor publice sunt puse in aplicare pentru parcarea camioanelor, daca nu sunteti constienti de aceste reglementari, poate provoca neplaceri reale pentru a va deplasa si chiar o amenda. Firma de transport este obligata sa cunoasca in permanenta reglementarile si legile in vigoare.Alegand sa te muti prin intermediul serviciilor oferite de o firma transport, automat scutesti timp si beneficiezi de cele mai bune servicii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.