Scarile de lemn confera o nota de eleganta casei, indiferent de stilul architectural

Alegerea scarilor interioare difera in functie de preferinte si stilul definitoriu al casei tale. Optiunea de scari interioare lemn este una dintre cele mai apreciate, datorita caracteristicilor esentiale ale lemnului pur.Acestea sunt elemente functionale ce indeplinesc si un rol decorativ, avand scopul de a completa in mod impresionant designul de interior. Alege atent modelul, forma si locul amplasarii, pentru a nu avea nici un fel de surprize neplacute la final.

Iata care sunt elementele de baza pe care ar trebui sa le iei in considerare in ceea ce privesc scarile din lemn:

  • versatilitatea

Aceste scari interioare lemn se integreaza usor in stilul de design al oricarei locuinte. In plus au un aspect placut si sunt foarte rezistente in timp. Lemnul are o textura unica si prezinta o eleganta aparte.

Atmosfera de interior este mult mai primitoare in cazul decorului cu elemente din lemn natural. O scara din lemn constituie una din cele mai potrivite optiuni, din acest punct de vedere.

  • Eleganta

Fie ca alegi scarile interioare din lemn simple, fie ca le preferi pe cele mai complexe cu sau fara balustrada, care definesc atat stilul clasic cat si cel modern vei obtine rezultate remarcabile. Lasa-ti imaginatia libera, jongleaza cu nuantele, finisajele si forma scarilor de lemn, pentru ca ai la indemana nenumarate posibilitati.

  • Rezistenta materialelor

Lemnul masiv se remarca printr-o durabilitate de exceptie. Cele mai multe produse confectionate din lemn pur pot fi lasate mostenire generatiilor urmatoare pentru ca nu se deterioreaza in timp.

Esentele de fag si stejar sunt cel mai des utilizate pentru ca au o rezistenta crescuta. Acestea nu isi pierd caracteristicile de baza nici dupa o lunga utilizare pastrandu-si luciul si aspectul estetic deosebit.

  • Timp redus de productie

O scara interioara de lemn este realizata rapid pentru ca lemnul nu necesita mult timp pentru a fi prelucrat. Din acest punct de vedere, este nevoie de un timp considerabil mai redus in comparatie cu betonul sau alte elemente. Prin urmare, scarile interioara din lemn sunt finalizate spre a putea fi date in folosire in cel mult 10 zile.

  • Operatiunea de montaj a treptelor

Montarea treptelor din lemn pe o structura de beton se face cu ajutorul unor adezivi, care trebuie lasati sa se usuce. Manopera trebuie realizata fara graba pentru ca implica rabdare si un grad inalt de profesionalism.

In cazul scarilor realizate pe vanguri din lemn montajul este mult mai rapid. Treptele se pot monta cu suruburi sau dibluri, iar scara poate fi utilizata imediat ce se finalizeaza procesul de instalare.Toate aceste caracteristici contribuie in mod evident la alegerile finale. Scarile interioare din lemn sunt potrivite pentru orice constructie pe etaje.

Totul tine de creativitate si preferinte, iar de restul se ocupa echipa Stil Compact Design.Daca esti in cautarea unei scari din lemn, este momentul ideal sa faci o vizita pe site-ul online www.designscari.ro  pentru a vizualiza o colectie impresionanta de produse de inalta calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.