Repatrieri impecabile cu www.funerarenicolas.ro

Zbuciumul sufletesc iti intuneca ratiunea, cand stii ca ai suferit o pierdere care nu poate fi rascumparata prin nimic.De ce credeti ca toti oamenii s-au infricosat, auzind cat de periculos este Covidul 19?Te temi pentru viata ta si iti este frica pentru viata celui drag! Nu accepti ca la masa va ramane un loc gol, ca un anumit fotoliu din sufragerie va sta stingher.

Traim cu sabia lui Damocles deasupra capului, iar aceasta este conditia de muritor. Ieri am vazut un pui murind si mi-am dat seama cata fragilitate exista in tot ce este viu. S-a zbatut de trei ori, și-a intins aripile, si-a impreunat ghearele, apoi si-a tras gatul intr-o pozitie nefireasca si a incremenit pe vecie.

Moartea naturala a fost cauzata de nu stiu ce anume, fiindca parea un pui sanatos pana in momentul decesului. Cand am citit cronicarii moldoveni mi s-a intiparit in minte expresia:„Oamenii umblau cu dzilele in mana”.Evident ca prin aceasta exprimare plastica s-a dorit zugravirea modului in care un om susceptibil de tradare era ucis, fara sa fie judecat sau sa i se aduca la cunostinta acuzatiile.30Toti umblam cu zilele sau cu capul in mana. Un pas gresit in strada si cei dragi vor ramane cu amintirile. Ne vor reprezenta faptele noastre bune si rele si vor potoli dorul de noi fotografiile.

Tihna poate fi tulburata de un telefon care te anunta ca omul drag la care tineai ca la ochii din cap a murit departe de tara.In cazul unui deces in afara tarii, grijile se dubleaza. Te gandesti daca vei avea puterea sa il aduc in tara, sa indeplinesti toate formalitatile la timp, cand nici nu stii care sunt acelea!Treci prin asemenea situatie si ti se para fara rezolvare? Cu www.funerarenicolas.ro vei organiza impecabil repatrierea celui drag. Adverbul de mod impecabil este atotcuprinzator si se refera la:

-intocmirea dosarului de repatriere.
In statele europene in care a avut loc decesul conationalilor nostri exista personal care se ocupa cu obtinerea actelor necesare repatrierii de la institutiile tarii respective. Evident ca unui membru al familiei care nu stie legislatia si nici limba statului respectiv i-ar fi practic imposibil sa scoata certficatul de deces si pasaportul funerar international sau actul oficial care stabileste exact ruta de intoarcere.

-pregatirea defunctului.
Repatrierile impun o pregatire speciala fata de cazurile in care transportul se face de la spital la capela sau de acasa la cimitir, fiindca discutam de o calatorie de 2-3 zile si de tranzitarea mai multor tari. Este posibil ca reptriere sa decurga in luna lui cuptor, iar temperaturile ridicate nu trebuie sa ii surprinda nepregatiti pe cei care organizeaza repatrierea.

Injectia de conservare este obligatorie, dar se realizeaza cu cele mai bune substante ca trupul neinsufletit sa reziste fara probleme atata drum. Tot la acest capitol intra obligativitatea celor doua sicrie: unul din zinc, pevazut cu valvule si celalalt din lemn masiv.

Familia nu are de unde cumpara acest sistem funerar care permite transportul decedatului de la distante mari, iar firmele de pompe funebre specializate in repatrieri il pun la dispozitia apartinatorilor, incluzandu-l in costul total al serviciilor de repatriere.Trupului neinsufletit i se acorda tot respectul si toata ingrijirea cuvenite.

Cu toate ca sicriele vin sigilate in tara, se tine cont de dorintele apartinatorilor, iar daca acestia doresc infrumusetarea defunctului, acestuia i se face un machiaj profesionist al fetei prin care sa i redea imaginea din timpul vietii.Hainele si incaltamintea sunt alese cu grija, tinandu-se cont de dorintele apartinatorilor.

– transportul funerar international este o alta veriga importanta a repatrierilor fiindca se face exclusiv cu masini autorizate, capabile sa realizeze un asemenea transport special. Acestea sunt prevazute cu frig, sunt perfect curate, in stare tehnica excelenta si conduse de soferi politicosi si rabdatori.

-comunicarea dintre reprezentantii firmei si famila indurerata se desfasoara de la inceput pana la sfarsit dupa principii etice. Inca de la primul apel, famila va simti empatia sincera a celui care preia apelul si o consiliaza. Apartinatorului i se prezinta planul de repatriere, i se indeplinesc dorintele si este tinut permanent la curent despre modul in care se desfasoara repatrierea.

Avand alaturi o firma serioasa de servicii funerare specializata in repatrieri, apartinatorilor nu le ramane altceva de facut decat sa participe la priveghi si la inmormantare.
Totul este pus la punct telefonic sau online si inmormantarea va avea loc conform graficului, fiindca se lucreaza in echipa si cu multa responsabilitate.

Niciodata sa nu spuneti ca nu va descurcati sa aduceti o persoana decedata din afara tarii, sa fie ingropata crestineste alaturi de bunici, de parinti, de frati sau de vecini, fiindca prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet, veti avea la dispozitie cea mai puternica echipa de repatrieri din tara.

Moartea este un fenomen menit sa te destabilizeze emotional, fiindca nu poti accepta ca ti-a luat fiinta draga pentru totdeauna de langa tine, dar si pretextul responsabilizarii, findca defunctul depinde de deciziile tale.Cea mai nedreapta hotarare a ta in ceea ce-l priveste este sa il abandonezi intr-o tara straina.

Degeaba ii aprinzi o lumanare in tara si ii organizezi parastasul, daca nu i-ai mangaiat scriul in semn de ramas-bun si nu i-ai pus o floare pe mormant.Toti ce instrainati tanjesc sa se intoarca acasa si apartinatorii trebuie sa apeleze la firmele de servicii funerare de top ca repatrierea sa fie impecabila. Ai putea avea liniste o clipa sa stii ca cel drag a murit cu dorinta de a veni acasa, iar tu l-ai abandonat pe pamant strain?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.