Realcont furnizeaza servicii contabilitate etalon pentru contabilitatea din Romania

Ca sa ajungi printre cei mai buni in domeniul tau de activitate trebuie sa muncesti enorm, sa studiezi mult, sa ai talent si ambitie supraomeneasca. Satisfactiile sunt pe masura eforturilor depuse, fiindca nimic nu se compara cu recunoasterea autoritatii tale in domeniul respectiv de activitate umana.

De pilda in trecut, cand alerga Gabriela Szabo intr-o cursa, multa vreme se stia ca ei ii va reveni titlul de castigatoare.Competitia era acerba, dar stia sa isi dozeze efortul, sa conduca inteligent cursa si in final era cea care cucerea aurul.

Nadia Comaneci cucerea aproape toate medaliile puse in joc la gimnastica. Ce vremuri de glorie am trait noi, romanii, datorita acestor sportivi de performanta!Nu in toate domeniile se dau medalii de aur, de argint sau de bronz, dar recunoasterea valorii si recunostinta beneficiarilor muncii celui care este cel mai bun sunt suficiente ca el sa se lupte din rasputeri sa se mentina pe pozitie.Este nevoie mereu de medici foarte buni, de avocati priceputi si loiali, de contabili eficienti si rapizi, de profesori dedicati meseriei si elevilor lor.Cine nu doreste servicii contabilitate de top pentru firma pe care o detine sau pe care o conduce?

Ce garantii iti ofera contabilul foarte bun care lucreaza pentru tine?

1.Evidente contabile realizate la timp si perfecte. Vei sti in orice moment cu exactitate cati bani ai in cont. De aici vine si denumirea firmei respective.Acest lucru este foarte important, fiindca stii pe cati bani te poti baza sa ii folosesti in investitii, ce impozite ai de platit, cati bani aloci salariilor angajatilor.

2.Acoperire contractuala, datorita politei de asigurare profesionala detinute de firma. In acest mod, geselile „se deconteaza” si nu afecteaza sub nicio forma veniturile firmei de a carei contabilitate se ocupa Realcont.Daca ai angaja un contabil, ai vedea ca acesta nu iti poate garanta ca in cazul in care greseste, firma ta va fi despagubita.

3.Salarizare corecta, depunerea unor declaratii online la institutiile statului care cer acest lucru, asigurarea ca nu se va plati nicio amenda la cele mai exigente controale.In cei 16 ani de activitate, firmele care au beneficiat de serviciile contabililor de la Realcont au incasat 0 amenzi in urma tuturor controalelor venite pe contabilitate.

4.Personalizarea serviciilor in functie de nevoile clientilor. Firma Realcont.ro poate tine acea contabilitate totala, dar dispune de capacitatea de a completa serviciile de contabilitate cu altele de care clientul are nevoie.In acest moment poti solicita specialistilor firmei prezentate mai sus urmatoarele servicii:

-consultanta in afaceri. Cunoasterea perfecta a mediului de afaceri din tara si a legislatiei creste calitatea consultantei.Multi antreprenori si-au salvat firmele de la faliment datorita consultantei in afaceri marca Realcont.

-consultanta manageriala si fiscala.

-salarizare insotita de emiterea fluturasilor de salarii.

-depunerea online a unor declaratii si documente solicitate de institutiile statului roman in numele firmei.

-reprezentare la Administratia Finantelor Publice

-reprezentare la Registrul Comertului si Casa de Asigurari de Sanatate.

-inregistrare punct de lucru.

-inregistrare sediu social.

5.Maxima eficienta, adica servicii de calitate premium la cele mai mici preturi.
Contabilii de la Realcont.ro nu cer nimic in plus fata de tarifele prevazute in contract, prin urmare sa nu te astepti ca vor dori un laptop de ultima generatie sau programe de salarizare sau de contabilitate performante.

De 16 ani, echipa de la Realcont ofera cele mai bune servicii de contabilitate din tara. Angajarea acestei firme reprezinta garantia succesului, fiindca o firma care stie exact cati bani are in cont si care are un contabil activ ce reduce cheltuielile inutile va avea beneficii considerabile.

Poti avea si tu un contabil punctual si exigent, daca intri pe site-ul firmei Realcont.ro si soliciti o oferta de pret pentru pachetul de servicii de care ai nevoie!
Nu esti obligat sa faci nenumarate drumuri la sediul din Bucuresti al firmei, ci este suficient sa suni sau sa trimiti un mail!Cel mai simplu este insa sa completezi formularul online pus la dispozitia vizitatorilor site-ului.

Cei 6 contabili de nota 10 de la firma prezentata mai sus sunt harnici si punctuali si finalizeaza toate lucrarile cerute si prevazute in contract la timp.
Orientati catre clienti, ei au pus la punct o serie de oportunitati datorita carora au sute de contracte noi in fiecare luna.

Iata despre ce este vorba!

1.Orice client nou va fi taxat la jumatate de pret timp de 3 luni. Realcont.ro empatizeaza cu antreprenorii care trec printr-o perioada foarte grea din punct de vedere economic.

2.Un contract semnat pe 2 ani vine la pachet cu 3 luni de salarizare gratuita, oferta deosebit de tentanta, pe care si-o doresc multi.

3.1 luna contabilitate gratuita la un contract semnat pe 1 an.
Firmele din Romania apeleaza la Realcont.ro din dorinta de a avea evidente contabile corecte si virtualizate.

Este cel mai bine sa primesti evidentele contabile prin e-mail, fara sa pui specialistului un birou la dispozitie si sa ii asiguri toate conditiile.Gandeste-te ca un salariat exigent pretinde dispozitive foarte bune si scumpe, de asemenea, in pandemie normele de igiena sunt foarte stricte, iar cheltuielile legate de asigurarea conditiilor sunt mult mai mari!
Lasa-l sa lucreze din alta parte, iar tu sa fii linistit si sa primesti documentele de care ai atat de mare nevoie!

Grabeste-te sa inchei un contract cu cei mai buni specialisti ai domeniului din Romania si firma ta va avea numai de castigat!De 16 ani, contabilii de la Realcont.ro sunt cei mai buni si mai rapizi si in loc de medalia de aur obtin recunostinta si aprecierea colaboratorilor. Numarul mare al contractelor inseamna tot atatea victorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.