Quickmobile.ro – asigurare casco online a device-urilor la un pret avantajos

In societatea moderna suntem dependenti de tot felul de device-uri electronice, in special daca vorbim despre smartphone-ul pe care fiecare persoana il are in buzunar indiferent daca este un dispozitiv de buget sau unul de top.

De la smartphone-uri, tablete sau laptop-uri, fiecare dispozitiv in parte este important si ne ajuta sa ne usuram viata de zi cu zi. Totusi, astfel de device-uri implica si investitii destul de greu de suportat pentru multi oameni, fapt pentru care, este important sa existe grija in utilizare astfel incat sa poata fi utilizate o perioada indelungata de timp.

Daca in cazul unui smartphone putem aduce un plus de siguranta prin achizitionarea unei huse de protectie si a unei folii pentru ecran, tableta si laptop-ul sunt supuse unor riscuri mai mari de deteriorare.

Tocmai din acest motiv, cei de la Quickmobile pun la dispozitie tuturor celor care doresc sa-si protejeze investiile, un serviciu foarte avantajos. In premiera, daca aveti un smartphone nou, o tableta noua sau un laptop nou, puteti achizitiona o asigurare casco online foarte avantajoasa.

Oricui i se poate intampla ca intr-un moment de neatentie, sa-si scape telefonul mobil pe jos, si cu sau fara husa de protectie, acesta sa se deterioreze si chiar sa devina inutilizabil. Prin intermediul unei astfel de asigurari precum cea oferita de Quickmobile.ro, o asigurare pentru telefoane foarte avantajoasa, aveti posibilitatea de a va proteja investitia, iar in caz de accident, va veti putea bucura de un nou device complet functional.

Pe scurt, echipa Quickmobile va pune la dispozitie, in premiera, primul serviciu de asigurare casco online pentru achizitiile tale de telefoane, tablete si laptopuri, asigurare oferita prin brokerul de asigurari Marsh.

In cazul acestei asigurari casco pentru device-urile dumneavoastra, numaram si cateva avantaje care sunt de notat:

 • acopera aproximativ toate tipurile de dauna si furt
 • polita de asigurare este valida si in strainatate pentru toata perioada ei
 • asistenta telefonica dedicata pentru orice probleme
 • finalizarea tuturor documentelor online, fara deplasare in locatie fizica

Pe langa aceasta asigurare pentru device-urile dumneavoastra cele mai importanate, accesand Quickmobile.ro, puteti gasi si achizitiona o multime de produse precum:

 • Telefoane si accesorii
 • Laptopuri si accesorii
 • Tablete si accesorii
 • Wearables
 • Enterainment
 • Electronice mici
 • Ingrijire personala
 • Smarthome
 • Electronice auto-moto

Toate acestea sunt disponibile la numai un click distanta si la un raport calitate/pret mai mult decat avantajos.In plus, cei de la Quickmobile.ro aduc pentru clienti cele mai noi produse, dar si variante ale smartphone-urilor care nu sunt disponibile in Europa.

Astfel puteti achizitiona device-uri care sunt mai performante dar care in mod firesc nu se gasesc pe piata de la noi pentru simplul fapt ca, sunt modele care au fost produse si livrate pe pietele din SUA sau Asia de exemplu. Puteti gasi si achizitiona acelasi model de telefon mobil inteligent dar cu un procesor mai puternic si cu o memorie RAM mai mare.

Exemplele pot continua, insa, sunteti invitati sa accesati Quickmobile unde va sunt puse la dispozitie toate detaliile necesare, atat in ceea ce priveste gama foarte variata de produse precum si multitudinea de servicii oferite.

Nu uitati ca, in momentul achizitionarii unui nou device precum o tableta, un laptop sau un smartphone, puteti achizitiona si o asigurare casco online, astfel incat sa nu mai stati cu grija in cazul in care va scapa device-ul pe jos sau in cazul in care accidental ati varsat un pahar de apa pe acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.