Publica articolele si comunicatele tale pe 3 site-uri specializate

Site-urile de comunicate de presa si Comunicate-PR.ro sunt incluse incepand cu luna septembrie in oferta PR2Advertising.ro destinata companiilor interesate sa obtina rezultate mai bune in campaniile de SEO si PR. Abonamentul este potrivit in special pentru agentiile de SEO si relatii publice, insa si pentru orice companie care comunica frecvent, isi doreste o vizibilitate mai mare si mai multe link-uri.

Deoarece, pentru SEO, numarul mare de link-uri obtinute de pe platforme diferite este extrem de important, iar in campaniile de comunicare un numar cat mai mare de aparitii media iti asigura atat o vizibilitate mai mare, cat si satisfactia clientilor, pretul mic si pastrarea echilibrului in buget reprezinta doua dintre deziderate.Site-urile de comunicate de presa te vor ajuta sa obtii un numar mai mare de link-uri si mai multa expunere, cu un buget mic.

In oferta PR2Advertising.ro vei gasi atat pachete pentru postarea de comunicate pe un singur site, dar si pachete care iti ofera posibilitatea de a posta pe toate cele trei site-uri de comunicate de presa. Alege oferta potrivita pentru tine. Vezi oferta completa aici.In plus, pe site vei gasi si oferte pentru servicii de redactare, SEO si promovare, pe care le oferim prin partenerii nostri, dar si pachete care includ mai multe platforme de comunicate de presa.

Ce beneficii aduc site-urile de comunicate de presa

Comunicatele de presa aduc numeroase avantaje in promovarea unui brand sau website. Publicand comunicate de presa pe diferite site-uri poti avea parte de cresterea traficului pe site, crearea unei conexiuni intre brand si public, link-uri de calitate si gasirea unor noi potentiali clienti.

Comunicatele de presa sunt solutii optime si ieftine in promovarea unui produs sau serviciu, intrucat cu ajutorul acestora vei reusi sa iti faci cunoscut brandul in randul unui numar mare de utilizatori.Tine legatura cu publicul tau, comunica mai mult si obtine mai mult din campaniile tale de SEO.

Despre PR2Advertising.ro

PR2Advertising.ro este un site de comunicate de presa care, incepand din anul 2011, si-a propus sa sprijine companiile in procesul comunicarii si sa aduca brandurile, produsele si serviciile mai aproape de target.

Suntem constienti ca promovarea si comunicarea sunt procese importante in construirea imaginii unui brand si se reflecta in mod direct in succesul pe care acestea le au pe piata. Tocmai de aceea, sub sloganul „stay in touch with your target”, PR2Advertising.ro isi propune sa faciliteze comunicarea companiilor cu targetul vizat si sa obtina rezultate mai bune pentru campaniile de SEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.