Profita si tu de avantajele usilor automate cu rezistenta la foc

In ciuda tuturor masurilor de siguranta si in ciuda tuturor progreselor in domeniul securitatii in fata incendiilor, chiar si in zilele noastre observam faptul ca astfel de hazarde se petrec foarte des si afecteaza numeroase persoane.Incendiile de locuinte personale, de spatii comerciale sau de cladiri de birouri sunt frecvente, iar cauzele sunt multiple.

Pentru cei care doresc un plus de siguranta atat pentru persoanele care locuiesc intr-un anumit imobil sau care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu anume, cat si pentru bunurile existente in spatiul respectiv, acestia pot opta pentru usi automate antifoc.Usile automate cu rezistenta la foc pot fi fabricate din materiale foarte diverse, iar printre cele mai frecvente astfel de materiale putem aminti cheresteaua, otelul, sticla multistrat sau chiar gipsul.

Rezistenta la foc a acestor tipuri de usi este data de grosimea materialelor folosite pentru fabricarea usilor, iar aceasta rezistenta se masoara sub forma timpului necesar pentru ca flacarile generate de incendiu sa poata trece dincolo de aceste usi automate antifoc.Astfel, pe piata de astfel de usi automate poti gasi modele care au o rezistenta la foc de 30 de minute, dar si usi care rezista in fata flacarilor 60, 90 sau chiar 120 de minute.

Cu cat rezistenta la foc a acestor usi automate este mai ridicata, cu atat creste timpul pana cand spatiul amenintat de flacarile si fumul provenite de la incendiu vor patrunde dincolo de usi, punand in pericol bunurile materiale, dar mai ales vietile celor prezenti in imobilul respectiv.

Toate modelele de usi automate antifoc trebuie sa contina anumite elemente specifice prin care sa ofere aceasta rezistenta in fata focului.Printre aceste elemente putem aminti sistemul de blocare al usilor, acele dispozitive care inchid automat usile, dar si bolturile care ofera o rezistenta in fata temperaturilor foarte mari si care nu se deformeaza in fata acestor temperaturi.

De asemenea, tocul usilor automate antifoc trebuie sa beneficieze de un anumit sistem de sigilare atunci cand focul se propaga, acest sistem de sigilare fiind reprezentat de o banda adeziva, de o garnitura rezistenta la temperaturi foarte mari sau din material de tipul celui din neopren weatherstripping.

Acum ca ai descoperit atuurile ce recomanda aceste modele de usi automate antifoc, cu siguranta esti interesat de unde poti sa achizitionezi astfel de usi.Ei bine, in oferta celor de la Arcom Glass vei putea descoperi o sumedenie de modele si diferite marimi de astfel de usi.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a avea informatiile complete cu privire la oferta de astfel de usi rezistente la foc este sa accesezi site-ul firmei Arcom Glass, si anume www.fireglass.ro,pentru a avea imaginea completa a ofertei de astfel de usi, dar si pentru a lua legatura cu echipa de la Arcom Glass.

Specialistii ce lucreza pentru Arcom Glass iti stau la dispozitie cu asistenta tehnica in gasirea acelor modele de usi automate antifoc ce sunt potrivite pentru spatiul unde urmeaza sa montezi usile respective. Atunci cand alegi Arcom Glass optezi pentru produse de calitate superioara, profesionalismul serviciilor oferite, dar si preturi extrem de avantajoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.