Premii Money Studio sau rasfat la superlativ

Numarul persoanelor rasfatate de viata este foarte mic, de aceea parintii incearca sa isi caleasca din timp copiii pentru viata. De cand nu eram inca la scoala mi se explica faptul ca trebuie sa pretuiesc banul muncit, fiindca va fi obtinut cu sudoarea fruntii.
Mai tarziu, cand am ajuns eleva am avansat in intelegerea lucrurilor. Aveam colegi care veneau numai cu bunatati la scoala, erau foarte bine imbracati si nu lipseau din nicio excursie.

Tot atunci, duminica si in vacanta, tatal meu ma lua cu el cu camionul sa ma plimbe. Avea un camion vechi si fiindca tata era foarte priceput, cum aparea vreo defectiune la el, se umplea de ulei si de negreala, dar il facea sa mearga.Lucra ca sofer la CAP. Presedintele, barbat la 60 de ani, ii comanda pe toti si l-am analizat exercitandu-si puterea, apoi am crezut ca puterea lui este data de studii si de experienta.

-Draga mea, face parte din rasfatatii sistemului, mi-a spus mama, dar sa nu spui asta nimanui! Vezi tu, unii sunt extrem de norocosi. Ii conduc pe altii, desi au 4 clase primare.
Clasa a IV-a eram si eu pe atunci si nedumerirea mea a fost si mai mare. „Inseamna ca si eu pot, daca el poate, mai ales ca termin problemele inaintea tuturor din clasa si mai fac inca 5 pana le termina ei pe primele!”

Norocul ii gaseste pe cei curajosi, dar si pe cei care fac compromisuri.El, in calitate de presedinte de CAP, avea in subordine sute de oameni, un salariu mare si isi putea lua ce dorea din livezi, din gradina de zarzavat si din magazia unitatii. La fel faceau pe rand: inginerii, contabilul si omul de la magazie, medicii si agentii veterinari de pe sectoarele zootehnice.

Ce se gasea in magazie? Tot ce lipsea de pe piata in vremea aceea (unele dintre produse fiind interzis sa se fabrice in gospodariile taranesti), adica: branza, tuica, prune si mere pentru gem, cereale si faina, dar si benzina si motorina. Se tragea de unde se putea si se declara mereu un consum mai mare de combustibil.

Rasfatatii vechiului regim s-au temut de capitalism, stiind ca isi pierd privilegiile.
Exista rasfatati ai destinului si acum, dar ei muncesc pentru salariile si primele lor si sunt de apreciat pentru asta. Merita tot respectul salariatilor si angajatorul caruia ii pasa de problemele lor si se implica alaturi de acestia in proiecte marete, cum ar fi: cumpararea unei case, obtinerea unei masini foarte bune in leasing avantajos, realizarea unor operatii de infrumusetare la cele mai bune clinici, cu plata in rate.

Nu am crezut ca poate exista angajator atat de omenos care sa isi sustina angajatul in tot ce doreste sa realizeze!Un salariu de debutant in valoare de 10 000 de dolari pe luna este o proba indubitabila de rasfat. In conditiile in care nu te tine nimeni peste program, nu descarci sau nu incarci manual tone de produse, nu speli podelele unor hale imense, este grozav de bine.

Money-studio face toate aceste lucruri pentru angajatii sai, mai mult de atat le permite un program flexibil de munca, sa isi poata continua si studiile.
Dar doza maxima de rasfat vine simultan cu premii Money Studio care sunt oferite modelelor care aduc cele mai mari incasari studioului. Concursurile care se organizeaza destul de des urmaresc de fapt sa motiveze fetele sa lucreze cat mai eficient ca in acest fel sa le creasca si salariile si sa obtina si multe bonusuri.

De fapt Money-studio le ofera angajatelor de top tot timpul cadouri:
cosmetice de calitate premium, vouchere de cumparaturi, excursii, imbracaminte, ceasuri de lux, bijuterii.Concursurile profesionale sunt insa dotate cu premii mari, pe care orice om de pe planeta acesta si le-ar dori, bugetul concursului fiind cuprins intre 140 000-200 000 de euro.Lista premiilor atractive cuprinde:

1 Un bolid de lux in valoare de 100 000-150 000 de euro.
2. O excursie exotica in Caraibe sau in SUA, in valoare de 50 000 de euro, in pretul careia este inclus totul. Conditiile de cazare sunt ca pentru vedete, la hoteluri de 5-7 stele si masa se serveste la restaurante de lux. Aceasta va fi excursia vietii garantat!
3. Sesiuni de shopping in valoare de 5000 de euro, la magazinele exclusiviste din tara sau la Milano sau la Paris.

Analizand bine relatia angajator-salariat, indatoriri-oportunitati si venituri consider ca orice post la aceasta agentie este un premiu pentru cea care il obtine, fiindca va deveni o femeie independenta, realizata pe deplin in 5-6 ani de munca.
Sa facem un calcul simplu, la limita inferioara a salariului sau luand in calcul salariul de debutant!

Cu un venit de 10 000 de dolari pe luna, intr-un an, un model incepator va incasa 120 000 de dolari. Sa zicem ca fata respectiva ramane in sistem 6 ani. Ea va pleca din studioul care isi rasfata modelele la superlativ cu venituri de 720 000 de dolari. In prezent, un dolar valoreaza 4 lei.

Se spune ca tuturor oamenilor le iese in cale cel putin o data norocul si tot ce au de facut in momentul acela este sa intinda mana si sa se prinda de el cu putere.
Money-studio poate fi expresia ta norocoasa, asa ca nu este exclus ca dupa ce vei citi acest articol sa te angajezi in aceasta companie, iar peste un an sa iei unul dintre premiile mari puse in joc.Consider ca nu exista un alt angajator la fel de generos in Romania, cum este Money-studio.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.