Plinta decorativa-imbinarea perfecta a liniilor

Fie ca este vorba despre exteriorul, cat si despre interiorul casei, designul si alegerea materialelor pentru realizarea acestuia joaca un rol esential in aspectul locuintei.Pentru exterior, poti alege modele de fatade case simple, minimaliste sau clasice. Finisajele determina aspectul deosebit si elegant al cladirii, cu rol estetic, dar si functional – izolator. Profilele de exterior pentru fatade, braurile decorative, ancadramentele de ferestre, cheile de bolta si coloanele schimba infatisarea pentru a capta atentia tuturor trecatorilor.

Plintele pentru parchet,linoleum, mocheta si gresie, cornisele pentru tavan, braurile, scafele, coltarele, coloanele, panourile decorative 3D, rozetele si caroiajele sunt, pe de cealalta parte, profilele decorative cele mai utilizate in designul de interior.

Plintele decorative se pot regasi in orice stil de amenajare interioara pentru ca sunt extrem de versatile. Din punct de vedere stilistic, casa poate fi o congruenta de mai multe stiluri, dar o plinta moderna reuseste sa dea un numitor comun tuturor elementelor structurale ale incaperii intr-un mod sofisticat. Modelele moderne sunt superbe, cu un design simplu si culori variate.

Plinta ofera protectie impotriva loviturilor si zgarieturilor cauzate de mobilier si a zgarieturilor cauzate de trafic. Este functionala, insa confera o semnatura asupra impresiei generale a casei prin designul sau elegant.Plintele de dimensiuni mai mari maresc inaltimea si proportia interiorului.

Plinta alba este adesea ancora de care are nevoie un spatiu decorat in mod elaborat. Adauga interes alegand plinte usor curbate, mai late in partea de jos decat in partea de sus.De asemenea, poti imita liniile si unghiurile gasite in peretii ornamentali cu o plinta cu textura subtila care se coordoneaza bine, imbunatatind designul fara a concura cu celelalte elemente.

Finisajele din lemn sunt, de asemenea, foarte populare, atat in decorul rustic cat si in cel modern. O plinta larga si plata de lemn natural poate fi gasita in multe case moderne. Acest lucru este valabil mai ales in spatiile cu pardoseala din lemn de esenta tare, unde plinta si placile de pardoseala au o culoare si un finisaj comun.

Atunci cand sunt insotite de pereti neutri si alte elemente minimaliste de design, aceste camere ofera o atmosfera curata si linistitoare.Pregatit cu imagini care sa te inspire – plinta, asa cum am ilustrat noi in acest articol,se poate continua in jurul usii – poti sa cauti modele variate de plinte pe fabricadeprofile.ro pentru un design reusit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.