Imi vine greu cand vad ca nimic nu mai este ca inainte.Parca ne este frica sa ne apropiem de alti oameni, in magazinele mici nu intra mai mult de o persoana si aceea poarta masca obligatoriu.Cand este cald, simti ca te sufoci, dar trebuie sa accepti masca, fiindca stii ca te protejeaza si prin acest gest simplu ii protejez pe cei din jurul tau.
Imi placea sa ies primavara in piata si sa aflu ce trufandale se afla la vanzare. Fructele si legumele romanesti nu se compara cu cele aduse de peste mari si tari. De pe tarabe imi faceau cu ochiul capsuni, cirese, rosii, castraveti, bucati mari de pepene rosu ambalate in folie din plastic.
Vanzatorii alegeau marfa pe spranceana si o asezau cat mai atragator la vedere, incat nu puteai sa treci mai departe fara sa cumperi ceva.Dar nu vreau sa vorbesc despre lucruri care sa starneasca melancolia, ci despre produsele marca https://www.schoellerallibert.com/ro/markets/retail/ care sustin piata.
Fara ambalajele din plastic pentru legume si fructe, pentru sticle cu racoritoare sau bere, pentru lapte si alte lichide care necesita sa fie transportate pe distante mari, cumparatorii si vanzatorii ar avea de suferit.Zilele trecute am mers la piata mica din oraselul meu, stiind ca au inceput sa iasa produsele romanesti care au un gust atat de bun, fiind dulci, parfumate si pline de seva.
Tarabele erau pline de capsuni coapte care straluceau in soare. Piata era in aer liber. M-am invartit de vreo trei ori pe langa ele, dar nu aveam curaj sa cumpar si sa le pun in pungi, cand le-am vazut cat de bine stateau in laditele mici din plastic.Am intrebat cat are o ladita plina cu capsuni si mi s-a spus ca 2 kilograme. Lucratura laditei era speciala: plasticul nu era atat de rigid incat fructele sa isi lase zeama in timpul transportului si fiindca fructele sunt extrem de fragile, ambalajul a fost gandit pentru cantitati mai mici ca produsele sa nu se deterioreze.
-Va dam cu ladita cu tot si ne achitati pretul laditei, mi-a spus cu amabilitate vanzatorul, comunicandu-mi pretul. Sunt ladite marca Schoellerallibert si noi, cei de la piata, nu stiu ce ne-am face fara ele.Am o ferma axata pe legume fructe si nu pot transport oricum rosiile, castravetii, muraturile.
Il cunosteam, de aceea mai stateam de vorba din cand in cand. Imi aminteam ca de la el cumparasem cea mai buna varza murata pentru sarmale si cele mai bune muraturi asortate. Venea cu butoaie mari din plastic si niciodata nu baga mana fara manusa sa puna muraturile cumparatorilor. In plus, avea galetuse de diferite dimensiuni in care ne punea muraturile.
In ladita verzuie din plastic, capsunile parca zambeau. Toate erau intregi si aveau un aspect perfect. Ladita putea fi prinsa usor si manipulata la fel de usor. In portbagaj aveam o tavita pentru asezarea bagajelor si acolo am pus cu grija ladita.Inainte de a pleca l-am rugat pe vanzator sa imi dea o punga mare din plastic sa acopere fructele, sa nu le gasesc imprastiate prin portbagaj.
-Producatorii au gandit asa de bine aceasta ladita, incat fructele stau perfect in ea. Nu este cazul sa le acoperiti sau sa va ingrijorati.Mi-a ramas ladita, fiindca am platit-o si sunt foarte fericita, fiindca imi este de folos mereu in gospodarie. Avand pereti compacti, in ea culeg petalele de trandafiri si ciresele sau visinile pentru dulceata si gem.
Usoara ca un fulg, avand capacitatea de 2 kilograme toate fructele se pastreaza intregi.
Apoi am luat si cateva navete pentru sticle de bere contra cost si in ele mi-am pus sticlele cu sirop de muguri de brad.Cu ambalajele din plastic iti poti ordona pivnita sau camara, exact cum vezi la piata tarabele.
Totul este curat in jur, din fructe nu mai curge zeama care sa atraga albinele sau mustele si mai ales, produsele se pastreza intregi, chiar daca sunt aduse de la sute de kilometri.
Din ladite, capsunile sau ciresele sunt luate cu multa grija si asezate in cantar si toata lumea are de castigat.Da, magazinele, pietele sunt pline cu ambalaje din plastic de la Schoellerallibert si este mult mai bine asa, fiindca:
-plasticul nu este casant, cum ar fi un ambalaj din sticla
-plasticul poate fi igienizat dupa fiecare utilizare, fiindca nu are de suferit, cum s-ar intampla cu o lada din lemn
-plasticul nu se oxideaza ca ambalajele din fier.
-plasticul este cel mai usor dintre toate materialele din care se poate face ambalaje.
Experienta si seriozitatea acestui producator pe piata de profil se poate demonstra cu urmatoarele aspecte ale activitatii sale:
-este capabil sa realizeze ambalaje din plastic la comanda sa corespunda 100% nevoilor clientilor. Fie ca lucreaza dupa proiectele clientilor, fie ca se ocupa si de proiectare, dupa indicatiile cumparatorului.
-realizeaza ambalaje in regim de urgenta, stiind ce nevoie au antreprenorii de ele
-livreaza ambalaje din plastic la urgenta, la adresa indicata de catre cumparator
-a pus la punct logistca pentru transportul lichidelor pe distante foarte mari
-containerele foarte mari sunt prevazute cu sine, rotile pentru a fi manipulate mai usor
-au perfectionat conceptul de ambalaj pliabil, care ocupa foarte putin loc in depozit.
Fiindca au facut totul la superlativ, au contracte cu mii de fermieri si cu supermarketuri renumite din tara si din lumea intreaga.
Traim in era plasticului, care este mult mai ieftin si mult mai rezistent decat alte materiale, iar un parteneriat cu furnizorul prezentat mai sus inseamna marfa depozitata eficiet, securizarea acesteia si pastrarea curateniei in spatiile de depozitare.