Perforatoare PET de ultima generatie pentru operare facila si un mediu mai curat

0
138

Cu gama de perforatoare PET Wagner, materialul care urmeaza sa fie zdrobit este atras de doi arbori care ruleaza incet unul impotriva celuilalt, fiecare dintre ei fiind prevazut cu discuri de cutit.

Acest proces este monitorizat prin control PLC. Daca masina este supraincarcata sau daca exista obiecte straine in unitatea de taiere, sistemul de control inverseaza directia de rotatie. Datorita decalajului exact de taiere a discurilor de cutit, materialul este maruntit intr-o maniera de economisire a energiei.

Pieptenele razuitoare atasate, impiedica infasurarea si tragerea in sus a materialului care urmeaza sa fie zdrobit. Latimea cutitului sau numarul de muchii de taiere determina dimensiunea iesirii materialului. Cu perforatoare PET ai toate avantajele de a scapa de deseurile care ocupa cel mai mult spatiu.

Perforatoare PET made in Austria

Aceste dispozitive de reciclare sunt lucrari de calitate made in Austria. Perforatoarele de PET-uri sunt deosebit de durabile si rezistente. Pentru a asigura o inalta calitate si fiabilitate in functionare, producatorul a ales solutia de actionare Watt Drive pentru dispozitivele sale. Pe de o parte, motoarele angrenate WATT s-au incadrat perfect in conceptul de perforator si, pe de alta parte, exista fiabilitatea lor operationala ridicata.

Motorul cu angrenaj mai robust, este format din cutie de viteze concoidala WATT si motor cu sistem modular cu patru poli in marimea 112 sau 132 de la WEG, care actioneaza cei doi arbori ai perforatorului. Motoarele au o putere de 4 sau 5,5 kW si sunt proiectate pentru tensiuni de 400 sau 690 V la o frecventa de 50 Hz.

Acestea sunt proiectate in clasa de protectie IP55 si in clasa de izolare F. Pentru a proteja impotriva supraincarcarii, motoarele sunt echipate cu monitorizare termica. Cu un cuplu de actionare de 2745 Nm si un raport de reducere de i=81,14, motoarele angrenate ruleaza la o viteza de 18 sau 20 rpm.

Citeste si: De ce este importanta reciclarea si care sunt cele mai daunatoare obiecte?

Vitezele relativ mici, asigura maruntirea usoara a incarcaturii generale, astfel incat aceasta sa functioneze cu uzura scazuta, praf si zgomot reduse. Faptul ca cele doua motoare angrenate au viteze diferite si conduc cei doi arbori de perforare a PET-urilor in directii opuse, are o semnificatie speciala. In acest fel, arborii retrag mai bine incarcatura generala. Datorita conditiilor dure de functionare, motoarele angrenate sunt, de asemenea, echipate cu un capac de acoperire a arborelui gol, un suport de cuplu si un set tampon de cauciuc.

Perforatoare pet – Avantaje

Wagner se bazeaza, pe o solutie de actionare de la Watt Drive pentru perforatoarele sale, care sunt disponibile in trei dimensiuni diferite, cu o capacitate de transfer de 450 pana la 2400 kg / h. Perforatoarele sunt utilizate pentru taierea sau perforarea sticlelor pet sau a recipientelor cu o capacitate de pana la cinci litri.

Prin taiere sau piercing, se obtine o densitate mai mare si o compactitate mai mare a balotului de presa. In timpul procesului de perforare, sticlele PET cad pe cei doi arbori contra-rotativi cu raclete, care sunt echipate cu unelte de fanta interschimbabile. In primul rand, sticlele sunt trase de arbori inainte de a fi perforate cu ajutorul uneltelor. Arborii imping apoi sticlele in jos, unde sunt ghidati de la masina in recipientul dorit sau in presa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.