Pentru reparatii cutii automate de viteze alege intotdeauna profesionistii in domeniu

Fara doar si poate ca orice sofer isi doreste sa nu intampine probleme cu masina sa. Cu atat mai mult in cazul cutiei de viteze.Cu toate acestea, cu timpul, problemele la cutia de viteze a unei masini pot sa se iveasca.Iar in aceasta situatie este indicat sa te adresezi unei echipe de mecanici profesionisti, cu atat mai mult daca vorbim despre o masina pe cutie automata de viteze.

Una dintre firmele cu o foarte buna reputatie in tot ceea ce inseamna reparatii cutii automate este SC Automatic Gearbox SRL din Bucuresti. Aceasta firma este prezenta pe piata de astfel de servicii de mai bine de 20 de ani si intreaga echipa de mecanici s-a specializat in reparatii cutii automate pentru toate tipurile de masini.

Masinile pe cutie automata de viteze sunt tot mai cautate

Odata cu cresterea constanta a numarului de autoturisme din tara noastra a inceput sa creasca si numarul de masini care functioneaza pe cutie automata de viteze. Romanii au inceput sa constientizeze avantajele unei cutii automate de viteze si prin urmare masinile functionand pe baza unei astfel de cutii au devenit tot mai apreciate.

Daca in cazul cutiilor de viteze manuale unele defectiuni sau probleme in functionare pot fi rezolvate chiar si pe cont propriu, in cazul cutiilor automate de viteze acest lucru nu este valabil. Complexitatea cutiilor automate de viteze presupune sa te adresezi intotdeauna specialistilor in reparatii cutii automate atunci cand ai de-a face cu probleme la cutia de viteze.

Atunci cand vorbim despre cutiile de viteze automate trebuie spus ca exista mai multe tipuri de astfel de cutii. Astfel, vei putea gasi masini care au o cutie automata de viteze de tip DSG, Continuously Variable Transmission (CVT), multitronic, tiptronic sau g-tronic. Pe piata romanesca de autoturisme sunt prezente diferite brand-uri care functioneaza pe cutie automata de viteze, si anume Mercedes, Audi, Skoda, BMW sau VW.

Diagnoza, revizii si reparatii cutii automate profesioniste

Indiferent de brand-ul masinii tale, atunci cand vorbim despre una care functioneaza pe cutie de viteze automata este recomandat sa te adresezi unui service auto specializat pentru revizia cutiei de viteze si pentru eventuale reparatii cutii automate.

SC Automatic Gearbox SRL este o unitate de service auto care este autorizat de catre Registrul Auto Roman si care ofera servicii de cea mai buna calitate. In oferta de servicii a celor de la Automatic Gearbox vei putea gasi solutia ideala pentru problema cu care te confrunti la cutia de viteze automata a masinii tale.

Astfel, indiferent daca vorbim despre o problema la partea electrica, hidraulica ori la partea mecanica, specialistii nostri in reparatii cutii automate vor gasi exact solutia optima in urma unei diagnoze efectuate cu cele mai moderne echipamente existente pe piata. Pentru serviciile de diagnoza nu ai nevoie de programare si aceste servicii sunt gratuite.

Experienta de peste 20 de ani in reparatii cutii automate si instruirea tehnica a membrilor echipei Automatic Gearbox in tari precum Olanda si Germania reprezinta alte atuuri ale acestei unitati de service auto. Intreaga paleta de servicii poate fi consultata pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.