Pentru o piele mereu fina si delicata alege tratamentele de epilare definitiva

Pentru foarte multe persoane pilozitatea nedorita reprezinta o adevarata problema. In acelasi timp este o adevarata provocare in a gasi cele mai eficiente solutii pentru a rezolva aceasta problema. Desi exista o multime de variante pentru a indeparta parul nedorit de pe corp, trebuie spus ca cele mai multe dintre acestea ofera rezultate pe termen scurt. Prin urmare este nevoie de repetarea respectivelor tratamente estetice la intervale scurte de timp.

Din fericire exista astazi o solutie la indemana pentru toate persoanele care sunt interesate in a se bucura zi de zi de o piele fina si delicata, si anume tratamentul de epilare definitiva. Tratamentele de epilare definitiva Ploiesti sunt tot mai cautate si sunt la indemana tuturor acelora care doresc sa scape de problema pilozitatii la nivelul corpului.

Epilare definitiva pentru indepartarea pilozitatii

Tratamentele de epilare definitiva pot fi efectuate la nivelul corpului si al fetei. Pentru acest tratament se apeleaza la lumina intens pulsata (IPL), lumina laser care este ulterior absorbita la nivelul melaninei care coloreaza firul de par. Prin intermediul melaninei lumina laserului ajunge la nivelul foliculilor de par si este transformata in caldura. Caldura distruge radacina firelor de par astfel incat acestea sa nu mai creasca. In urma unei sedinte de epilare definitiva parul care a fost supus luminii intens pulsate va cadea.

Inca de la primele sedinte de epilare definitiva Ploiesti se va observa un randament de aproximativ 30%. Tratamentele de epilare definitiva se adreseaza deopotriva femeilor si barbatilor. Pentru siguranta persoanelor care apeleaza la aceste tratamente, exista anumite zone ale corpului unde nu se efectueaza tratamentul.

In acest sens vorbim despre zona ochilor, zona urechilor si scalpul, iar pentru barbati tratamentul nu se aplica in zona intima. Un tratament de epilare definitiva inseamna un numar de la 8 sedinte si pana la 12 sedinte, in functie de nevoile fiecarui pacient. Intre aceste sedinte exista un interval de 4-8 saptamani, interval influentat de rata de cresterea a firelor de par.

Care sunt rezultatele tratamentelor de epilare definitiva?

Pentru persoanele interesate de astfel de tratamente de epilare definitiva este bine de subliniat faptul ca rezultatele difera de la persoana la persoana. Exista mai multe aspecte care influenteaza rezultatele epilarii definitive. In acest sens conteaza foarte mult culoarea sau nuanta pielii, culoarea si nuanta firelor de par, dar si respectarea recomanderilor primite inainte de tratament si pe durata tratamentului.

Pentru a se evita orice confuzie este important de amintit faptul ca epilarea definitiva nu inseamna ca odata incheiate sedintele de tratament vei scapa pentru totdeauna de pilozitatea de pe corp. Iar acest lucru se datoreaza faptului ca organismul uman este viu si se regenereaza constant.

Chiar daca firele de par eliminate in urma tratamentului de epilare definitiva nu vor mai creste, se vor genera alti foliculi de par la nivelul corpului. De aceea este recomandat ca in urma unui tratament de epilare definitiva Ploiesti sa urmeze sedinte de intretinere anuale. Sedintele anuale vor intretine rezultatele obtinute in cadrul tratamentului initial si te vei bucura de o piele mereu delicata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.